2004-2008 Ford F150 Lampu Led OEM F150 Aftermarket Lampu Depan

sku: MS-HDF1500408
Déwan lampu aftermarket iki cocog karo DOT sing sah kanggo panggunaan dalan, kasedhiya ing balok dhuwur, balok rendah, sinyal giliran lan lampu penanda sisih, cocog kanggo Ford F2004 raptor 2008-150.
  • Tipe Lampu:Lampu Led
  • Diameter :440mm / 17.3inch
  • Lebar :254mm / 10 inci
  • ambane:357mm / 14 inci
  • Suhu Warna :6500K
  • Tegangan:DC 12V
  • Daya teoritis:35W High Beam, 34W Low Beam, 14W Turn Signal
  • Lumen teoritis:3400LM High Beam, 2600LM Low Beam, 2000LM Turn Signal
  • Daya nyata:34W High Beam, 26W Low Beam, 20W Turn Signal
  • Lumen aktual:1056LM High Beam, 783LM Low Beam, 23LM Turn Signal
  • Bahan Lensa Luar :PMMA
  • Bahan omah:PC + ABS
  • Perlengkapan:2004-2008 Ford F150
More kurang
Share:
Description review
Description
Nganyarke Ford F150 sampeyan nganggo lampu depan LED F150 sing cocog karo DOT, dirancang kanggo menehi padhang, kajelasan, lan gaya sing unggul. Lampu depan Ford F150 iki diprodhuksi nganggo manik-manik LED intensitas dhuwur sing nyedhiyakake visibilitas sing luwih apik nalika nyopir ing wayah wengi lan kahanan cuaca sing ala, njamin perjalanan sing luwih aman lan luwih percaya diri. Kanthi pola sinar fokus kanggo nyilikake sorotan kanggo pembalap sing bakal teka, konstruksi awet kanggo kinerja sing tahan suwe, lan instalasi sing gampang kanggo nganyarke. Lampu depan Ford F150 oem LED kita ora mung nambah fungsi nanging uga nambah estetika Ford F150 sampeyan, nggawe katon ing dalan kanthi tampilan modern lan ramping.

Fitur Lampu Led Ford F150

  • Padhang Dhuwur
    Dilengkapi manik-manik LED intensitas dhuwur sing nyedhiyakake katerangan sing padhang lan cetha, nambah visibilitas ing dalan, utamane nalika nyopir ing wayah wengi lan kahanan cuaca sing ala.
  • DOT Persetujuan
    Lampu ngarep F150 sing disetujoni DOT cocog karo standar regulasi kanggo padhange, pola sinar, lan visibilitas, njamin kepatuhan hukum lan safety kanggo panggunaan dalan.
  • Pola Beam Fokus
    Dirancang kanthi pola sinar fokus sing ngarahake cahya menyang papan sing paling dibutuhake, nyuda silau kanggo driver sing bakal teka lan ngoptimalake visibilitas kanggo driver.
  • Waterproof
    Dirancang kanthi omah balok sing disegel anti banyu kanggo tahan kelembapan, udan, lan kahanan cuaca sing atos, njamin daya tahan lan linuwih ing macem-macem lingkungan.
  • Instalasi Gampang
    Desain plug and play, kompatibel kanggo model raptor Ford F04 08-150, ngidini upgrade tanpa repot tanpa kabel utawa modifikasi rumit.

Fitur

2008 Ford F150 Raptor
2007 Ford F150 Raptor
2006 Ford F150 Raptor
2005 Ford F150 Raptor
2004 Ford F150 Raptor (Ora kompatibel karo 2004 F150 Heritage)
Kirim pesen kanggo kita