2008-2014 Honda ATV Led Tail Light kanggo TRX250 TRX300 TRX400X TRX400EX

sku: MS-HDB0617
Nganyarke lampu mburi Honda TRX ATV 2008-2014 kanggo nambah visibilitas lan safety. Pilih lampu mburi LED padhang dhuwur sing digabungake karo lampu nyopir lan lampu rem kanggo nambah visibilitas ing macem-macem kahanan nunggang.
  • Diameter :201mm / 7.9 inci
  • Lebar :70mm / 2.7 inci
  • ambane:81.5mm / 3.2 inci
  • Mode Beam:Lampu nyopir, lampu rem
  • Suhu Warna :1001K
  • Tegangan:DC 12V
  • Daya teoritis:Lampu Nyopir 10.2W, Lampu Rem 3W
  • Lumen teoritis:Lampu Nyopir 306LM, Lampu Rem 971LM
  • Daya nyata:Lampu Nyopir 3.06W, Lampu Rem 9.71W
  • Lumen aktual:Lampu Nyopir 68.53LM, Lampu Rem 206LM
  • Bahan Lensa Luar :PMMA
  • Bahan omah:PC + ABS
  • Warna Housing:Black
  • Perlengkapan:2008-2014 Honda ATV TRX250 TRX300 TRX400X TRX400EX
More kurang
Share:
Description Fitur review
Description
Nganyarke ATV seri Honda TRX kanthi lampu buntut LED canggih sing digabungake karo lampu nyopir lan lampu rem. Kit lampu buntut Honda ATV iki nambah visibilitas lan safety kanthi pola sinar lampu LED sing padhang lan fokus, njamin visibilitas sing jelas ing kabeh kahanan nunggang. Fitur lampu rem terintegrasi nambahake lapisan safety ekstra, menehi tandha pengendara utawa kendaraan liyane ing mburi sampeyan. Kanthi instalasi sing gampang lan konstruksi sing tahan lama, lampu rem sing dipimpin Honda ATV kita cocog kanggo Honda TRX2008 TRX2014 TRX250X TRX300EX 400-400.

Fitur saka Honda ATV Led Tail Light

  • Padhang Dhuwur
    Lampu buntut sing dipimpin Honda ATV nyedhiyakake output cahya sing luwih padhang lan luwih fokus kanggo njamin visibilitas sing apik ing macem-macem kahanan nunggang.
  • Wangsulan Cepet
    Lampu buntut LED Honda ATV madhangi langsung nalika diaktifake, menehi respon luwih cepet sing bisa nambah safety kanthi menehi tandha penunggang utawa kendaraan liyane kanthi luwih cepet.
  • Waterproof
    Fitur anti banyu njamin daya tahan lan kinerja sing dipercaya sanajan ing udan, lendhut, utawa cipratan banyu, nyedhiyakake visibilitas lan safety sing optimal ing kabeh kahanan.
  • Instalasi Gampang
    Dirancang kanggo instalasi gampang, mbutuhake alat dhasar lan kabel minimal, nggawe upgrade trep lan praktis kanggo pemilik Honda ATV.

Fitur

2008-2014 Honda TRX250
2008-2014 Honda TRX300
2008-2014 Honda TRX400X
2008-2014 Honda TRX400EX
Kirim pesen kanggo kita