kategori
GMC
BMW

2015 2016 2017 2018 2019 Majelis Lampu Kabut Led F150

Item Ora. MS-F150E
Déwan cahya kabut sing dipimpin iki minangka pilihan sing paling apik kanggo alangan kaya kabut, salju, udan utawa bledug. Kompatibel kanggo 2015-2019 Ford F150.
Description
Kabut / lampu nyopir sing dipimpin Ford minangka salah sawijining aksesoris mobil sing paling penting kanggo pickup Ford F150. Supaya driver kendharaan bisa nyetir kendharaan kanthi aman ing lalu lintas, mesthine kudu nduwe visibilitas sing cukup. Macem-macem sistem lampu ing kendaraan nyedhiyakake pandangan lan perspektif sing dibutuhake. Déwan lampu kabut sing dipimpin Ford F150 minangka pilihan sing paling apik kanggo alangan kaya kabut, salju, udan utawa bledug. Lampu kabut sing dipimpin luwih unggul tinimbang lampu pijar konvensional ing sawetara cara. Dheweke duwe output cahya sing luwih dhuwur, umur layanan sing luwih dawa lan kurang sorotan. Sing nggawe dheweke dadi efisien banget. Lampu kabut sing dipimpin iki pas 2015-2019 Ford F150.
 

Spesifikasi Lampu Kabut Led F150

 
Panggil model MS-F150E
Brand Morsun
Car Renault
model F150
Dhuwur 69mm / 2.72 inci
Jembar 116mm / 4.57 inci
Ambane 102.5mm / 4.04 inci
Suhu werna 6500K
Voltase 12-24V DC
Watt 16W
Lumen 497lm
Materi Lensa njaba Pc
Material Housing Die-cast Aluminium
Perumahan Warna Black
Werna Lensa njaba Clear
Werna Bezel Batin Ireng / Chrome
 

Spesifikasi Lampu Kabut Led F150Ford F150 Dimensi Lampu KabutDéwan Lampu Kabut Led F150Fitur Lampu Ford F150 Led FogSistem Disipasi Panas Lampu Kabut Fog Led Ford F150Ford F150 Lampu Fog Led Led PhotometricFord F150 Lampu Kabut Led VS Lampu HalogenRincian Lampu Fog Led Led F150Ford F150 Lampu Led Fog Led
 

Fitur saka Ford F150 Led Fog Light Assembly

  • Kripik LED asli - Lampu kabut LED luwih cerah tinimbang lampu halogen. Dibangun nganggo chip sing dipimpin kanthi intensitas tinggi, lampu kabut iki luwih cerah kanthi sorotan minimal lan panyebaran cahya sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang ndeleng apa sing bakal ditindakake sadurunge tanpa nyasarake driver sing bakal teka ing wayah wengi lan cuaca sing surem.
  • Sistem Disipasi Panas sing Apik banget - Omah paduan aluminium sing dilebokake kanthi efisien bisa ngilangi luwih akeh panas lan tetep adhem, nggawe umure lampu luwih saka 50,000 jam; Rating IP tahan banyu 65 njamin katergantungan kabeh-cuaca.
  • Gampang Dipasang - Plug and play. Ora perlu tambahan kawat ekstra, cukup pasang langsung menyang adaptor stok. Sampeyan mung butuh wektu 15-20 menit kanggo ngrampungake instalasi.
  • Konstruksi Tahan Lama - Omah sing stabil digawe saka lensa PC sing kuat lan plastik ABS sing solid bisa tahan ora kuwat. Sing cukup kuwat kanggo ngatasi kahanan sing ala.

Fitur


Ford F2019 150
Ford F2018 150
Ford F2017 150
Ford F2016 150
Ford F2015 150

 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led