kategori
GMC
BMW

2018-up Jeep Wrangler Lampu Lampu LED Sistem Lampu Led Otomatis Sistem Lampu Otomotif H4

Item Ora. MS-JWH
Seri lengkap 2018+ Jeep Wrangler sistem lampu otomatis sing dipimpin kalebu lampu utama, lampu kabut, buntut, dll, solusi liyane kanggo Jeep Wrangler JL nganyari.
Description
Ing kene, kita ngenalake taun 2018+ Jeep Wrangler Sistem lampu LED otomatis kanggo sampeyan, kita Jeep Sistem lampu otomotif JL kalebu 9 inci Jeep Wrangler lampu sing dipimpin, Jeep Wrangler JL nggawa awan mlaku kanthi sinyal puter, Jeep Lampu pananda sisih dipimpin, Jeep JL dipimpin lampu kabut, Jeep Lampu lampu buntut dipimpin, Jeep Lampu rem nomer telu JL. Yen sampeyan duwe Jeep Wrangler Kendaraan JL lan mikir babagan upgrade sistem lampu sing dipimpin, kita bakal mbantu sampeyan kanthi seri 2018 lengkap Jeep Wrangler Sistem lampu LED.

9 inci 2018 Jeep Wrangler Lampu Lampu Led JL


 
Keterangan
 
Panggil model MS-GX9
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler
ukuran Lampu depan dipimpin 9 inci
Beam Tinggi 100W 6500LM
Low Beam 30W 3000LM
DRL 22W
Suhu werna 6000-6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Black
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Jeep Wrangler JL Nyurung Lampu Awal Siji Kanthi Sinyal Giliran Urutan
 


Keterangan
 
Panggil model MS-JLTH9
Brand Morsun
Watt 30W DRL, 18W Signal Turn
Led Qty 30x1W led (DRL), 18x1W led (Sinyal Giliran)
Chip Led Osram
Material Housing ABS cetakan Injectioon
Bahan Lensa polikarba pengaruh (tahan UV)
Warna cahya DRL putih, sinyal giliran kuning
Mode Cahaya Urutan
rate Waterproof IP67
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Jeep Wrangler Lampu Led Marker Dipimpin JL
 


Keterangan
 
Panggil model MS-JL-FFL02
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler JL 2018+
Werna Ireng / Amber
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Jeep Wrangler JL Dipimpin Lampu Kabut
AKAN NGANGGO LINGKUNG ...
Keterangan
 
Panggil model MS-JL02-FG02
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler
ukuran Lampu kabut sing dipimpin 4 inci
Power 17W
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Jeep Wrangler Lampu Lampu Led Dipimpin JL


Keterangan
 
Panggil model MS-JL108
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler JL 2018+
Werna Black
sertifikasi IP67, CE, DOT
umure Luwih saka 50,000 jam
Warranty 12 Sasi

Jeep Wrangler Lampu Lampu Rem Katelu
AKAN NGANGGO LINGKUNG ...
Keterangan
Panggil model MS-JLB9
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler JL 2018+
Werna Black
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 

Fitur saka Kita Jeep Wrangler Sistem Lampu

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Fan Back
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli
 

Babagan Morsun

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler, Lampu LED sing berkualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing pecah lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler karo rega cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led