kategori

4.5 '' 30W dipimpin lampu kabut kanggo harley davidson motor

Item Ora. MS-FG30B
Déwan Lampu Kabut LED ngarep sing padhang kanggo Harley Davidson motor, nyedhiyakake tampilan sing luwih apik lan refleksi dalan kanthi cahya putih sing kuat.
Description Keterangan
Lampu kabut kanggo Harley Davidson 4.5 '' sepeda motor sing dipimpin halo DRL kabut lampu kanggo para pedagang luncur daydol didol, entuk lampu sulih lampu mburi sing paling apik kanggo Harley Davidson 4.5 "sepeda motor dipimpin halo DRL kabut lampu kanggo ngleyang dalan saka perusahaan Morsun Led, siyap dikirim lan dikirim ing saindenging jagad.
 

Spesifikasi Lampu Kabut Led Harley 4.5 inci

 
Panggil model MS-FG30B
Brand Morsun
Car Kawasaki
model Davidson
ukuran Lampu kabut sing dipimpin 4.5 inci
Power 30W * 2
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi


Gambar Produk

 

 

Fitur Lampu Led Fog 4.5 "Kanggo Harley

 
  • Lampu super terang lan efisien tinggi.
  • Awet, umur dawa, desain heatsink sing dioptimalake.
  • Anti banyu, anti debu, anti-bledosan.
  • Disaranake instalasi profesional.
 

Fitur


Kanggo '06 -'16 Street Glide FLHX 
Kanggo '14 -'16 Street Glide FLHXS Khusus 
Kanggo '10 -'11 Street Glide Trike FLHXXX 
Kanggo '94 -later Road King 
Kanggo '97 -'13 Electra Glide 
Kanggo Ora Cocog karo Model Glide Dalan, Model King Road sing Dilengkapi Kaca Kaca Wajib Mbayar Pisah Kit Hardware 
Kanggo Model CVO Road King, Mbukak Komponen Tambahan.

Kaluwihan Lampu Kabut 4.5 inci kanggo Harley

 
  1. Beam Lensa Proyektor
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun

paramèter Technical

 
Panggil model MS-FG30B
Brand Morsun
Car Kawasaki
model Davidson
ukuran Lampu kabut sing dipimpin 4.5 inci
Power 30W * 2
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 

Fitur


Kanggo '06 -'16 Street Glide FLHX 
Kanggo '14 -'16 Street Glide FLHXS Khusus 
Kanggo '10 -'11 Street Glide Trike FLHXXX 
Kanggo '94 -later Road King 
Kanggo '97 -'13 Electra Glide 
Kanggo Ora Cocog karo Model Glide Dalan, Model King Road sing Dilengkapi Kaca Kaca Wajib Mbayar Pisah Kit Hardware 
Kanggo Model CVO Road King, Mbukak Komponen Tambahan.
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led