kategori
GMC
BMW

58Wo / lo halo balok lampu kanggo jeep wrangler tj 1997-2006

Proyektor halo lengkap Jeep Wrangler tj 1997-2006 dipimpin lampu 7 inci lampu halo kanthi balok dhuwur sing dhuwur.
Description Fitur
Pabrik langsung 58Wi / lampu halo balok kanggo jeep wrangler tj 1997-2006 kanthi rega murah, welcome kanggo panel lampu halo balok 58W kanggo jeep wrangler ing taun 1997-2006, kita bakal bali maneh kanthi cepet.  
 

Spesifikasi Lampu LED Putaran 7 inci


Jenis: Lampu utama 
Ukuran: 7 inci 
Daya: 58W (Hi- beam-58W, Lo- beam-35W)
Bahan Perumahan: Aluminium Die-cast 
Bahan lensa: PC 
Waterproof: IP65 
Suhu Warna: 6000K (Putih) 
Tegangan Operasi: DC 12V / 24V 
Lumen: Hi - 5800lm, Lo - 3600lm
Jangka urip: Ndhuwur 100,000 Jam


Gambar Produk
 

7 Inci Lampu LED Babak 7 Inci Lampu LED Babak 7 Inci Lampu LED Babak 7 Inci Lampu LED Babak Lampu Input Putaran 7 inci Hi lo beam Lampu Input Putaran 7 inci Hi lo beam Aplikasi Headlight Round Round 7 inci
 

Kaluwihan Lampu Round Round 7 inci

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
1997 ~ 2015 Kanggo Jeep Wrangler
1997 ~ 2006 Kanggo Jeep Wrangler TJ 2 Lawang
2004 ~ 2006 Kanggo Jeep Wrangler LJ tanpa wates (4 Door)
2007 ~ 2016 Kanggo Jeep Wrangler JK 2 Lawang 
2007 ~ 2016 Kanggo Jeep Wrangler JK 4 Pintu Tanpa wates
1981-1985 Kanggo Jeep CJ-8 Scrambler
1976-1986 Kanggo Jeep CJ-7 (kajaba 1983 CJ-7)
2014 ~ 2015 Willys Wheeler Sport Utility 2-Door & 4-Door
1997 ~ 2016 Sahara Sport Utility 2-Door
2007 ~ 2016 Utility Sport Sahara Unlimited 4-Door
2003 ~ 2016 Rubicon Sport Utility 2-Door
2005 ~ 2006 Utilitas Rubicon Sport Unlimited 2-Door
2007 ~ 2016 Utilitas Rubicon Sport Unlimited 4-Door
2010 ~ 2016 Utilitas Olahraga Olahraga Unlimited 4-Door
2010 ~ 2012 Utilitas Olahraga Gunung Unlimited 4-Door
2004 ~ 2006 Utilitas Olahraga Unlimited 2-Door
2002 ~ 2011 X Sport Utility 2-Door
1997 ~ 2016 Sport Sport Utility 2-Door
1997 ~ 2006 SE Sport Utility 2-Door
Kanggo uaz4x4 Jungle
Kanggo uaz4x4 Jungle Hunter
Kanggo uaz4x4 Jungle Hunter ALL terrain off-road MPV
1997 Kanggo Land Rover Defender 90
1994 ~ 1995 Kanggo Land Rover Defender 90
2012 ~ 2014 Kanggo Land Rover Defender 90
1995 Kanggo Land RoverRange Rover County Klasik Olahraga Utility 4-Door
Kanggo Land Rover 90/110 1983 nganti 1991
Kanggo Land Rover 90/110 Bek 200 Tdi
Kanggo Land Rover 90/110 Bek 300 Tdi
Kanggo Land Rover 90/110 Bek Td5
Kanggo Land Rover 90/110 Tdci
1992 ~ 2001 Kanggo AM Umum Hummer
2003 ~ 2009 Kanggo Hummer H1 H2 (H2 Hummer butuh 9007 nganti H4 adpter) (ora kalebu)
Kanggo Militer Hmmwv Hummer H1 H2
Kanggo Niva kutha 4x4 Lada
Kanggo UAZ Hunter
Kanggo Suzuki Samurai
Kanggo SUZUKI-Jimmy
Kanggo Suzuki Bandit 600 taun 2004
Kanggo Nissan Patrol Y60
Kanggo Nissan Safari
Kanggo Toyota FJ Cruiser 
Kanggo Toyota Landcruiser HZJ75 75 78 79 seri JTX
Kanggo Toyota Land Cruiser FJ40s FJ45s
Kanggo Toyota Land Cruiser FJ60
Kanggo Dodge Dakota 2004
Kanggo Mazda Miata
Kanggo Mazda Na Miata mx-5 Generasi kaping pisanan
Kanggo Mazda RX-7 1985
Kanggo 88 Porsche 924S
Kanggo Porsche 928
Kanggo Ford F-150 1976
Kanggo Ford Mustang 1965-1978
Kanggo 1967-1981 Chevy Camaro
Kanggo Mercedes BENZ-G55
Kanggo Mecesdes Benz-G
Kanggo kendaraan off-road Truk 4x4
Kanggo taun 2004 Santana PS10
Kanggo Klasik VW Beetle
Kanggo Kanggo Mazda Miata MX5
Kanggo keenworth T-2000 1998-2010
Kanggo Lampu Motor 7 inci kaya Harley Davidson, Royal Enfield lsp (priksa ukuran sadurunge tuku)
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led