kategori
GMC
BMW

Lampu LED 7 inci kanggo Lampu Energi Proyektor Royal Enfield kanthi Sinyal Turn DRL balok Rendah

Item Ora. MS-5080D-Royal
Lampu proyektor Royal Enfield iki dilengkapi balok dhuwur, balok sithik, DRL putih lan sinyal puter kuning. Cocog karo motor Royal Enfield sing dilengkapi lampu depan 7 inci.
Description
Kita Lampu depan dipimpin 7 inci kanggo motor kerajaan dilengkapi suhu warna 6000K sing nutup cahya srengenge alami kanggo nambah kejelasan tampilan nyopir lan nambah kenyamanan nyopir. Kinerja anti banyu lan anti debu kanthi apik. Kasus omah tahan lama kanthi performa panas sing apik. Kapadhetan energi dhuwur lan intensitas cahya kanggo nggedhekake garis pandang, nambah kahanan nyopir sing aman kanggo sampeyan. Royal Enfield kita duwe ciri konsumsi, efisiensin, hemat energi lan perlindungan lingkungan sing sithik. Daya tanggap aktif / mateni daya batere, Umure layanan luwih saka 50000 jam. Plug and play, gampang dipasang, biasane regane udakara 15 menit kanggo nginstal. Cocog karo motor Royal Enfield kanthi lampu depan 7 inci.

Product Video  



Spesifikasi Lampu Led 7 inci kanggo Royal Enfield 
 
Panggil model MS-7080D
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler
ukuran 7inch dipimpin lampu
Beam Tinggi 30W 2100LM
Low Beam 15W 1050LM
Halo Ring Drl putih kanthi sinyal puteran putih / ambar
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
 

Jeep Wrangler Lampu Led 7 inci

Jeep Wrangler Lampu Led 7 inci

Jeep Wrangler Lampu Led 7 inci

Jeep Wrangler Lampu Led 7 inci

Jeep Wrangler Lampu Led 7 inci
 

Kaluwihan Lampu Proyektor Royal Enfield

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led