kategori

Jeep Wrangler Lampu Depan JK Halo 7 Inci Led Halo Lampu Bunder kanggo Jeep Wrangler JK JKU

Item Ora. MS-881W-JK
7 inch Jeep Wrangler lampu jk halo dilengkapi balok dhuwur 3620LM lan balok 2480LM balok, sinyal drl putih lan ambar kuning, tingkat tahan banyu IP67, umure dawa sajrone luwih saka 50000 jam. Cocog kanggo 2007-2017 Jeep Wrangler JK.
Description
iki Jeep Wrangler lampu jk halo dilengkapi balok dhuwur, balok sithik, lampu mlaku awan ing wayah awan lan sinyal putar kuning, kanthi suhu warna 6500K sing ditutup karo sinar matahari alami kanggo nambah kejelasan tampilan nyopir lan nambah kenyamanan nyopir. Kinerja anti banyu lan anti debu kanthi apik. Kasus omah tahan lama kanthi performa panas sing apik. Kapadhetan energi dhuwur lan intensitas cahya kanggo nggedhekake garis pandang, nambah kahanan nyopir sing aman kanggo sampeyan. Lampu depan bunder sing dipimpin 7 inci duwe konsumsi sing kurang, efisien, hemat energi lan karakteristik perlindungan lingkungan. Daya tanggap aktif / mateni daya batere, Umure layanan luwih saka 50000 jam. Plug and play, gampang dipasang, biasane regane udakara 15 menit kanggo nginstal. Cocog kanggo Jeep Wrangler JK TJ LJ CJ.

  Product Video

 

spesifikasi Jeep Wrangler Lampu Depan JK Halo

 
Panggil model MS-881W
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler JK, TJ, LJ, CJ
ukuran Lampu depan dipimpin 7 inci
Beam Tinggi 45W 3620LM
Low Beam 30W 2480LM
Werna Halo Sinyal puteran drl putih lan ambar
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

aplikasi
 
Lampu depan 7 inci kanggo jeep wrangler aplikasi


Tampilan Produk

7 inch Jeep Wrangler Lampu Depan JK DRL Beam Rendah7 inch Jeep Wrangler Aplikasi Headlight JK ing Sepeda MotorJeep Wrangler Headlight JK Desain UnikIP68 Waterproof 7 inci Jeep Wrangler Lampu Depan JK7 inch Jeep Wrangler Sistem Pendingin Lampu Kepala JK7 inch Jeep Wrangler Cover PC Headlight JK7 inch Jeep Wrangler Spesifikasi Lampu Depan JK7 inch Jeep Wrangler Lampu Depan JK 4 Mode Balok
Kompatibel Kanggo

1997 ~ 2006 Kanggo Jeep Wrangler TJ 2 Lawang
2004 ~ 2006 Kanggo Jeep Wrangler LJ tanpa wates (4 Door)
2007 ~ 2017 Kanggo Jeep Wrangler JK 2 Lawang 
2007 ~ 2017 Kanggo Jeep Wrangler JK 4 Pintu Tanpa wates
1981-1985 Kanggo Jeep CJ-8 Scrambler
1976-1986 Kanggo Jeep CJ-7 (kajaba 1983 CJ-7)
2014 ~ 2015 Willys Wheeler Sport Utility 2-Door & 4-Door
1997 ~ 2016 Sahara Sport Utility 2-Door
2007 ~ 2016 Utility Sport Sahara Unlimited 4-Door
2003 ~ 2016 Rubicon Sport Utility 2-Door
2005 ~ 2006 Utilitas Rubicon Sport Unlimited 2-Door
2007 ~ 2016 Utilitas Rubicon Sport Unlimited 4-Door
2010 ~ 2016 Utilitas Olahraga Olahraga Unlimited 4-Door
2010 ~ 2012 Utilitas Olahraga Gunung Unlimited 4-Door
2004 ~ 2006 Utilitas Olahraga Unlimited 2-Door
2002 ~ 2011 X Sport Utility 2-Door
1997 ~ 2016 Sport Sport Utility 2-Door
1997 ~ 2006 SE Sport Utility 2-Door
 

Keuntungan Sistem Lampu Auto Kita

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli
 
Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led