kategori

7 Lampu LED Halo Babak Round kanggo taun 2010 Jeep Wrangler JK JKU kanthi sinyal Drl lan Amber Turn

Item Ora. MS-1079D
DOT dipimpin lampu halo kanggo taun 2010 Jeep Wrangler JK / JKU kanthi sinyal halo putih lan sinyal putar kuning, kompatibel kanggo 2007 ~ 2017 jeep wrangler jk / jku.
Description
Halo 7 sing dipimpin lampu kanggo 2010 Jeep Wrangler bisa nambah jarak proyeksi kanthi dramatis lan visibilitas sakabèhé, kanthi 4 mode balok kalebu balok dhuwur, balok sithik lan sinyal puter putih lan kuning. Desain aluminium ribuan dia-cast ribbed nduweni fitur pendinginan sing efisien, kekuatan gedhe lan bobot entheng, anti karat lan anti shock, perumahan sing ditutup lan anti banyu IP67. Kita Jeep panggantos lampu jk disetujoni DOT SAE sing sah ing dalan. Lampu iki kanggo taun 2010 jeep wrangler gampang dipasang, kompatibel karo 2007-2017 Jeep Wrangler JK 2-lawang JKU 4-lawang.

 
 

Spesifikasi Lampu Depan taun 2010 Jeep Wrangler

 
Panggil model MS-1079D
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler JK
ukuran Lampu depan puteran 7 inci
Beam Tinggi 40W 3400LM
Low Beam 20W 2000LM
DRL 4.8W
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Black
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT, SAE
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
 
Spesifikasi Lampu Depan taun 2010 Jeep WranglerLampu kanggo taun 2010 Jeep Wrangler ukuranLampu kanggo taun 2010 Jeep Wrangler CertificationLampu kanggo taun 2010 Jeep Wrangler Modus BeamLampu kanggo taun 2010 Jeep Wrangler fiturLampu kanggo taun 2010 Jeep Wrangler
 

Fitur Lampu kanggo 2010 Jeep Wrangler

 
  • Mode cahya macem-macem: Hi / Lo Beam + 2 warna DRL + Ring Halo, Beam Dhuwur lan Kurang putih, cahya sing luwih alus (nyedhaki awan) sing ngatasi lemes kanggo nyopir. Amber DRL minangka sinyal puter, DRL putih minangka lampu peringatan.3250LM Beam Tinggi & 2250LM Beam Rendah kanggo saben lampu utama. Desain reflektor komplek bisa nambah visibilitas sakabehe nalika cahya proyek sajrone jarak adoh.
     
  • Gaya Horizon Unik: Reflektor komplek dobel & DRL internal nyedhiyakake pola cahya sing super cerah supaya sampeyan bisa ndeleng dalan sing adoh banget. Lampu iki digawe saka bahan sing kuat lan awet. Ayo nganggo transparansi cahya sing luwih dhuwur tinimbang macem-macem kaca.
     
  • Sistem Disipasi Panas Banget: Pabrik paduan aluminium sing bisa diluncurake kanthi efisien bisa ngilangi luwih akeh panas lan tetep adhem, nggawe umure lampu luwih saka 50,000 jam; Rating IP tahan banyu 67 njamin katergantungan kabeh-cuaca.
     
  • Gampang Dipasang: Plug and play. Ora perlu tambahan kawat ekstra, cukup pasang langsung menyang adaptor stok. Sampeyan mung butuh wektu udakara 30 menit kanggo ngrampungake instalasi.
 

Kaluwihan saka Kita Wrangler Lampu Gantung

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led