kategori
GMC
BMW

9 inci Led Halo Jeep Lampu depan JL Rubicon Wrangler Lampu Depan Pasar JL

Item Ora. MS-GX9RD-JL
Lampu halo dipimpin 9 inci kanggo 2018 2019 Jeep wrangler Rubicon, dilengkapi balok rendah sing dhuwur, drl bentuk x lan halo putih, disetujoni DOT SAE, ora butuh krenjang, pengiriman ing saindenging jagad.
Description Keterangan Video
Kita wis ngrancang paling anyar Jeep Lampu depan JL Rubicon. Model MS-GX9RD iki minangka lampu halo dipimpin 9 inci, beda karo lampu LED 7 inci liyane, bisa diinstal ing 2018 2019 Jeep Wrangler jl tanpa mouting krenjang, cocog banget kanggo Jeep wrangler jl 2018+. Kasedhiya balok dhuwur 100w 6500lm, balok kurang 30w 3000lm kanthi 22L DRL, suhu warna putih alami, disetujoni DOT SAE, aman ing dalan. Luwih saka 50000 jam umur dawa kanthi garansi 12 wulan, lampu penjualan panas kanggo Jeep Wrangler JL 2018 2019. We are Jeep Wrangler produsen lampu led ing China, kita nindakake bisnis ing saindenging jagad, welcome to priksaan.

Ing ngisor iki minangka vidoe tutorial instalasi lan review Morsun MS-GX9 sing dipimpin.


 

spesifikasi Jeep Lampu depan JL Rubicon

 
Panggil model MS-GX9
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler JL, Gladiator
ukuran Lampu depan dipimpin 9 inci
Beam Tinggi 100W 6500LM
Low Beam 30W 3000LM
DRL 22W
Suhu werna 6000-6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Black
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 

Fitur

kanggo Jeep Gladiator JT 2020

kanggo Jeep Wrangler JL 2018+

2019 Jeep Wrangler Olahraga 2-Door
2019 Jeep Wrangler Olahraga 4-Door
2019 Jeep Wrangler Olahraga 2-Pintu
2019 Jeep Wrangler Olahraga 4-Pintu
2019 Jeep Wrangler Sahara 4-lawang
2019 Jeep Wrangler Rubicon 2-lawang
2019 Jeep Wrangler Rubicon 4-lawang

2018 Jeep Wrangler Olahraga 2-Door
2018 Jeep Wrangler Olahraga 4-Door
2018 Jeep Wrangler Olahraga 2-Pintu
2018 Jeep Wrangler Olahraga 4-Pintu
2018 Jeep Wrangler Sahara 4-lawang
2018 Jeep Wrangler Rubicon 2-lawang
2018 Jeep Wrangler Rubicon 4-lawang

Tampilan Produk
9 inch Jeep Wrangler Lampu Led 
IP67 Waterproof Jeep Lampu Led JlJeep Lampu Led JlJeep Lampu Led Jl Dipasang GampangJeep Lampu Led Screw Adjustable JlJeep Pola Lampu Lampu Led Led LedJeep Lampu Led Dipimpin Jl Apa Milih Kita9 inch Jeep Wrangler Aplikasi Lampu
 

MS-GX9 ing SEMA 2019


 

Jeep Wrangler Lampu Lampu Led JLJeep Wrangler Lampu Lampu Led JLJeep Wrangler Lampu Lampu Led JL
 

Fitur 9 inci Jeep Lampu LED Gladiator JT

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Fan Back
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli
 

Kaluwihan

 
  • 9 INCH JL HEADLIGHTS - Desain khusus sing pas Jeep JL, JT (Ora kanggo JK) 2018 2019, pengganti sing sampurna kanggo Jeep Lampu depan asli JL.
  • HEADLIGHT JL sing DITINGKAT - Lampu sing luwih cerah tinimbang lampu asli JL utawa lampu liyane sing padha, 12000LM High Beam, 6000LM Beam sithik kanggo lampu LED 9 Inch, garis cut-off sing tajem kanthi output cahya sing unggul njamin ora mripate wong liya nalika menehi sesanti sing paling padhang lan paling jembar.
  • Digawe saka omah PC lan lensa polikarbonat, kekuatan gedhe lan entheng. Rustproof lan shockproof. Omah sing ditutup kanthi kenceng, Water68 IP100000, rentang Urip nganti XNUMX jam. Kinerja apik lan nyedhiyakake pengalaman nyopir paling apik ing ara-ara samun, cuaca asap utawa kabut udan.
  • Ing lampu OEM OEM ana sekrup penyesuaian, sampeyan bisa ngaco menyang telung kurung sing wis ana kanggo nyetel pola cahya.
  • Pola balok gedhe.
  • Pangaturan munggah / mudhun.
  • Dibangun kanthi apik.

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler, Lampu LED sing berkualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing pecah lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler karo rega cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Keterangan

 
Panggil model MS-GX9
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler
Demo Lampu depan dipimpin 9 inci
Beam Tinggi 100W 6500LM
Low Beam 30W 3000LM
DRL 22W
Suhu werna 6000-6500K
Material Housing Omah aluminium diecast
Perumahan Warna Black
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 

Fitur

kanggo Jeep Wrangler JL 2018+

2019 Jeep Wrangler Olahraga 2-Door
2019 Jeep Wrangler Olahraga 4-Door
2019 Jeep Wrangler Olahraga 2-Pintu
2019 Jeep Wrangler Olahraga 4-Pintu
2019 Jeep Wrangler Sahara 4-lawang
2019 Jeep Wrangler Rubicon 2-lawang
2019 Jeep Wrangler Rubicon 4-lawang

2018 Jeep Wrangler Olahraga 2-Door
2018 Jeep Wrangler Olahraga 4-Door
2018 Jeep Wrangler Olahraga 2-Pintu
2018 Jeep Wrangler Olahraga 4-Pintu
2018 Jeep Wrangler Sahara 4-lawang
2018 Jeep Wrangler Rubicon 2-lawang
2018 Jeep Wrangler Rubicon 4-lawang
 
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led