kategori

2010-2013 BMW K1300R Led Headlight Kit 2005-2009 BMW K1200R Led Headlight Diganti

Item Ora. MS-K1200HA
Lampu utama sing paling anyar kanggo K1200R lan K1300R, kompatibel karo 2005-2009 BMW K1200R lan BMW 2010-2013 BMW K1300R.
Description
Taun 2005-2009 iki Lampu depan BMW K1200R kit konversi disetujoni E24-tandha Uni Eropa, kasusun saka 1 balok lensa bunder sing dhuwur, 3 balok lensa setengah lingkaran lan DRL, omah aluminium Die-cast, kinerja sing apik kanggo disipasi panas. Super cerah kanthi chip sing diupdate supaya luwih aman ing drive sampeyan. Gampang dipasang, cukup ganti lampu halogen asli. Lampu depan BMW K1300R kita kompatibel kanggo 2005-2009 BMW K1200R lan 2010-2013 BMW K1300R.
 

Video BMW K1200R / K1300R Led Headlight



 

Spesifikasi Lampu Led BMW K1200R

 
Panggil model MS-K1200HA
Brand Morsun
Car BMW
model K1200R, K1300R
Dhuwur 126.2mm / 4.97 inci
Jembar 263.5mm / 10.37 inci
Ambane 143.5mm / 5.64 inci
Voltase DC 12V
Power 66W @ Beam Dhuwur, 30W @ Beam Low
Flux Luminous 4000lm @ Beam Tinggi, 1800lm @ Beam Rendah
Materi Lensa njaba PC
Material Housing omah aluminium die-cast
Perumahan Warna Black
Lensa njaba Colo Clear
Werna Bezel Batin Black
 

Spesifikasi Lampu Led BMW K1300R

 
Spesifikasi Lampu Led BMW K1200R K1300RBMW K1200R K1300R Dimensi Lampu LedBMW K1200R K1300R Sertifikat Lampu LedAplikasi Lampu Led BMW K1200R K1300RBMW K1200R K1300R Lampu Sorot PhotometricBMW K1200R K1300R Mode Lampu Lampu LedFitur BMW K1200R K1300R Led HeadlightBMW K1200R K1300R Lampu Pendingin LedKripik Lampu Led BMW K1200R K1300RLampu Led BMW K1200R K1300R
 


Fitur BMW K1200R K1300R Lampu

  • Sertifikasi - Lampu kasebut nggawa tandha E24 Uni Eropa lan mulane tundhuk karo Syarat Keamanan Penting.
     
  • Desain Eksklusif- Terdiri saka 1 balok lensa bunder sing dhuwur, 3 balok kurang lensa setengah lingkaran lan DRL; Perumahan aluminium die-cast, desain saluran udara canggih, sink panas, nggawe disipasi panas luwih cepet.
     
  • Super Bright - Digawe saka chip sing dipimpin upgrade (Beam dhuwur: 6000LM, Beam rendah: 4000LM) kanthi 1 lensa proyektor balok dhuwur lan lensa balok 3 sing bentuke D. Nyedhiyakake jangkauan cahya sing luwih akeh lan cahya sing rata-rata nyebar ing garis sains sing luwih aman, luwih aman kanggo drive.
     
  • Sistem Disipasi Panas sing Apik banget - Omah paduan aluminium sing dilebokake kanthi efisien bisa ngilangi luwih akeh panas lan tetep adhem, nggawe umure lampu luwih saka 50,000 jam; Rating IP tahan banyu 67 njamin katergantungan kabeh-cuaca.
     
  • Instalasi Gampang - Instalasi cepet. DIY Mung nggunakake siji obeng. Ganti langsung Lampu Depan Halogen Asli. Ora ana dekoding, ora ana sinyal alarm sing ora normal. Rampung mung tambah tutup proteksi lampu utama. Ganti langsung Lampu Depan Halogen Asli.
 

Fitur


2009 BMW K1200
2008 BMW K1200
2007 BMW K1200
2006 BMW K1200
2005 BMW K1200

2013 BMW K1300R
2012 BMW K1300R
2011 BMW K1300R
2010 BMW K1300R
review
Massimiliano Invernizzi
Sep 22, 2021
sajrone, saperlu maca komentar babagan subyek sing bisa diselarasake kanthi luwih becik apa sing kudu ditrapake? Grazie
Sergey
Aug 17, 2021
Aku pengin ngerti regane kanggo dikirim menyang Moskow, matur nuwun
Gautier Verdière
Aug 17, 2021
Bonjour combien coûte l'ensemble? Pelabuhan Prancis lan Prancis
Marek Vrátný
Aug 16, 2021
Dobry den jake je dostupnost a cena led lampy bmw k1300r
Jean
Jul 27, 2021
Apa, ana kostet der Scheinwerfer? Muss ana umcodiert werden? Yen sampeyan duwe pakaian ing Österreich fahren? LG
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led