Jeep Lampu Gantung

Jeep Lampu Gantung

Jeep Wrangler Lampu Led

Minangka lampu LED nggunakake kurang energi lan tahan luwih dawa tinimbang lampu halogen tradisional, mula saya akeh Jeep Wrangler sing duwe luwih milih ngganti lampu saham menyang lampu sing dipimpin. Minangka salah sawijining pemimpin utama Jeep pabrikan lampu sing dipimpin, kita ngembangake macem-macem Jeep Wrangler dipimpin lampu kanggo panggantos aftermarket, kaya Jeep Wrangler, tj, lj, jk, jl, Unlimited, Sahara, Rubicon, lsp. Lampu utama sing dipimpin kanggo Jeep Wrangler utamane kalebu lampu depan sing dipimpin 9 inci lan lampu LED 5x7, dirancang kanthi chip LED canggih kaya Cree lan Osram, sawetara sing disetujoni DOT SAE. Lampu kasebut dilengkapi balok sithik, DRL lan puter sinyal sing beda, luwih padhang kaping 3-4 luwih saka lampu halogen kanthi umure 50000 jam, balok cahya sing luwih alus lan ngirit energi luwih akeh. Plug lan play gampang dipasang, omah aluminium anti karat lan tingkat tahan banyu IP67 kanggo mesthekake yen lampu supaya cocog karo lingkungan apa wae.
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led