kategori

DOT 2016 2017 2018 Chevy Silverado 1500 Penggantian Kit Lampu Kabut

Item Ora. MS-CS1618
Kit lampu kabut sing dipimpin kanggo Chevy Silverado 1500 minangka pilihan sing paling apik kanggo alangan kaya kabut, salju, udan utawa bledug. Iki kompatibel kanggo 2016 2017 2018 Chevy Silverado 1500.
Description
Kabut / lampu nyopir sing dipimpin Chevy Silverado 1500 minangka salah sawijining aksesoris mobil sing paling penting kanggo pickup Chevy Silverado 1500. Supaya driver kendharaan bisa nyetir kendharaan kanthi aman ing lalu lintas, mesthi wae kudu nduwe visibilitas sing cukup. Macem-macem sistem lampu ing kendaraan nyedhiyakake pandangan lan perspektif sing dibutuhake. Kit cahya kabut sing dipimpin Chevy Silverado 1500 minangka pilihan sing paling apik kanggo alangan kaya kabut, salju, udan utawa bledug. Lampu kabut sing dipimpin luwih unggul tinimbang lampu pijar konvensional ing sawetara cara. Dheweke duwe output cahya sing luwih dhuwur, umur layanan sing luwih dawa lan kurang sorotan. Sing nggawe dheweke dadi efisien banget. Lampu kabut sing dipimpin iki pas 2016 2017 2018 Chevy Silverado 1500.
 

Spesifikasi Lampu Kabut Chevy Silverado 1500

 
Panggil model MS-CS1618
Brand Morsun
Car Chevy
model Silverado 1500
Dhuwur 184.2mm / 7.25inch 
Jembar 229.1mm / 9.02inch
Ambane 143.8mm / 5.66inch 
Suhu werna 6500K
Voltase 12-24V DC
Watt 22W
Lumen 775lm
Materi Lensa njaba Pc
Material Housing Die-cast Aluminium
Perumahan Warna Black
Werna Lensa njaba Clear
Werna Bezel Batin Black
 

Spesifikasi Lampu Kabut Chevy Silverado 1500Chevy Silverado 1500 Dimensi Lampu KabutFitur Lampu Kabut Ledung Chevy Silverado 1500Chevy Silverado 1500 Keuntungan Lampu KabutChevy Silverado 1500 Keuntungan Lampu KabutChevy Silverado 1500 Led Fog Lights Fog lan Turn SignalsAplikasi Lampu Kabut Ledung Chevy Silverado 1500Chevy Silverado 1500 Lampu Led Fog Led
 

Fitur Chevy Silverado 1500 Fog Light Kit


Lampu kilat dhuwur - Lampu kabut sing dianyarake luwih cerah tinimbang lampu halogen. Dibangun nganggo chip sing dipimpin kanthi intensitas tinggi, lampu kabut iki luwih cerah kanthi sorotan minimal lan panyebaran cahya sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang ndeleng apa sing bakal ditindakake sadurunge tanpa nyasarake driver sing bakal teka ing wayah wengi lan cuaca sing surem.

Sistem Disipasi Panas Banget - Pabrik paduan aluminium sing bisa digawe kanthi efisien bisa ngilangi luwih akeh panas lan tetep adhem, nggawe umure lampu luwih saka 50,000 jam; Rating IP tahan banyu 67 njamin katergantungan kabeh-cuaca.

Gampang diinstal - Cukup Pasang lan Puter. Lampu kabut sing dipasang kanthi lengkap dipasang ing bolt, lan uga konektor sing bakal ndadekake instalasi gampang. Sampeyan mung butuh wektu 15-20 menit kanggo ngrampungake instalasi.

Konstruksi awet - Omah sing stabil digawe saka lensa PC sing dikuatake lan plastik ABS padhet sing tahan gores. Kanthi mekanisme proteksi internal, sing ora ana garansi utawa kegagalan, lan bisa dipercaya bisa dipercaya saka kahanan sing angel.

DOT Selaras - Lampu kabut sing tundhuk karo DOT njamin lampu sampeyan tundhuk ing Departemen Perhubungan Amerika Serikat kanggo digunakake ing AS & Kanada kanggo ngamanake keamanan wong liya.
 

Fitur


2018 Chevy Silverado 1500
2017 Chevy Silverado 1500
2016 Chevy Silverado 1500
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led