kategori

DOT SAE Lampu LED Truk 4x6 Led kanggo Kenworth T400 T600 T800 W900B W900L

Item Ora. MS-4686-Kenworth
Lampu depan dipimpin 4x6 kanggo Kenworth T400 T600 T800 W900B W900L, dilengkapi balok dhuwur 55w 3500lm lan balok kurang 60w 2800lm, disetujoni DOT SAE.
Description Keterangan
DOT SAE 4x6 Lampu Truk Led kanggo Kenworth T400 T600 T800 W900B W900L didol, entuk paling apik saka DOT SAE 4x6 Lampu Truk Led kanggo Kenworth T400 T600 T800 W900B W900L saka perusahaan Morsun Led, siap dikirim lan pengiriman ing saindenging jagad.
 

Spesifikasi Lampu Led Truk 4x6

 
Panggil model MS-4686
Brand Morsun
Car Truk
model Universal
ukuran Lampu depan dipimpin persegi 4x6
Beam Tinggi 55W 3500LM
Low Beam 30W 2800LM
Halo Ring Ora Ana
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT, SAE
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk

Truk lampu depan dipimpin 4x6Lampu depan dipimpin 4x6 kanggo trukLampu IP67 Waterproof Rate 4x6 Led Waterproof4x6 dipimpin lampu dissipation panas4x6 lampu utama dipimpin balok dhuwur lan balok sithikLampu depan dipimpin 4x6 RincianAplikasi lampu led 4x6 Aplikasi Lampu Led 4x6
 

Fitur Lampu 4x6 LED kanggo Truk

 
  1. Gampang dipasang lan diputer.
  2. Ngirit energi. Lampu padhang luwih akeh, kurang daya.
  3. Perumahan aluminium sing die-cast 100% apik kanggo ngilangi panas.
  4. IP67, anti banyu sing luwih apik, ngilangake kabut saka film ambegan.
  5. kita luwih spesialis ing desain & pabrik solusi lampu kendaraan.
 

Kaluwihan Lampu Led Truk 4x6

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli
 

Fitur


1978 - 1983 American Motors Concord
1980 - 1988 Elang Motor Amerika
1979 - 1983 American Motors Spirit
1975 - 1990 Buick Electra
1976 - 1986 Buick LeSabre
1982 - 1987 Buick Regal
1975 - 1985 Buick Riviera
1975 - 1985 Cadillac Eldorado
1975 - 1985 Cadillac Seville
1982 - 1992 Chevrolet Camaro
1982 - 1987 Chevrolet Cavalier
1982 - 1987 Chevrolet El Camino
1980 - 1988 Chevrolet Monte Carlo
1979 - 1986 Ford Mustang
1993 - 1997 Ford Probe
1982 - 1992 Chevy Camaro Iroc-Z
1976 - 1987 Grand Prix Pontiac
1987 Chevy Silverado V10
Freightliner FLD120 112 FLD
Peterbilt 379 378 357
Kenworth T400 T600 T800 W900B W900L Klasik 120/132 HK Klasik


Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler, Lampu LED sing berkualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing pecah lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler karo rega cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun

paramèter Technical

 
Panggil model MS-4686
Brand Morsun
Car Truk
model Universal
ukuran Lampu depan dipimpin persegi 4x6
Beam Tinggi 55W 3500LM
Low Beam 30W 2800LM
Halo Ring Ora Ana
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT, SAE
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 

Fitur


1978 - 1983 American Motors Concord
1980 - 1988 Elang Motor Amerika
1979 - 1983 American Motors Spirit
1975 - 1990 Buick Electra
1976 - 1986 Buick LeSabre
1982 - 1987 Buick Regal
1975 - 1985 Buick Riviera
1975 - 1985 Cadillac Eldorado
1975 - 1985 Cadillac Seville
1982 - 1992 Chevrolet Camaro
1982 - 1987 Chevrolet Cavalier
1982 - 1987 Chevrolet El Camino
1980 - 1988 Chevrolet Monte Carlo
1979 - 1986 Ford Mustang
1993 - 1997 Ford Probe
1982 - 1992 Chevy Camaro Iroc-Z
1976 - 1987 Grand Prix Pontiac
1987 Chevy Silverado V10
Freightliner FLD120 112 FLD
Peterbilt 379 378 357
Kenworth T400 T600 T800 W900B W900L Klasik 120/132 HK Klasik
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led