kategori
GMC
BMW

kanggo Jeep YJ cherokee xj 5x7 inch headlamp 5800lm kanggo lampu depan Ford Super Duty 7x6

Item Ora. MS-S5788
Jeep Lampu depan YJ cherokee xj 5x7 inch 5800lm kanggo lampu pimpin Ford Super Duty 7x6, lampu utama sing super padhang kanggo lampu saham saham 5x7 universal.
Description Keterangan
kanggo Jeep YJ cherokee xj 5x7 inch headlamp 5800lm kanggo lampu pimpin Ford Super Duty 7x6 didol, entuk pengganti aftermarket paling apik Kanggo Jeep Lampu depan YJ cherokee xj 5x7 inci 5800lm kanggo lampu pimpin Ford Super Duty 7x6 saka perusahaan Morsun Led, siyap dikirim lan dikirim ing saindenging jagad.
 

spesifikasi Jeep Lampu Led Led Cherokee

 
Panggil model MS-5788
Brand Morsun
Car Jeep
model cherokee
ukuran 5x7 dipimpin lampu
Beam Tinggi 69W 4800LM
Low Beam 45W 2800LM
Halo Ring Ora Ana
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
 
Lampu LED 5x7 kanggo Jeep

Lampu LED 5x7 kanggo Jeep

Lampu LED 5x7 kanggo Jeep

Lampu LED 5x7 kanggo Jeep
Lampu LED 5x7 kanggo Jeep Beam Low Dhuwur

Lampu LED 5x7 kanggo Jeep aplikasi
 

kaluwihan saka Jeep Lampu Led Led Cherokee

 
  • OEM + ODM Ditampa.
  • <= Instalasi 15 menit.
  • Sugeng rawuh takon kapan wae.
  • Ngirit energi. Lampu padhang luwih akeh, kurang daya.
  • Perumahan aluminium sing die-cast 100% apik kanggo ngilangi panas. 
  • IP67, anti banyu sing luwih apik, ngilangake kabut saka film ambegan.
  • kita luwih spesialis ing desain & pabrik solusi lampu kendaraan.
 

Kaluwihan Lampu LED 5x7

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun

paramèter Technical

 
Panggil model MS-5788
Brand Morsun
Car Jeep
model cherokee
ukuran Lampu depan dipimpin 7 inci
Beam Tinggi 69W 4800LM
Low Beam 45W 2800LM
Halo Ring Ora Ana
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 

Fitur


1.kanggo Model GMC kanthi lampu saham 5 "x7" (7 "x6")
Kanggo GMC Savana 3500 (1998-2002, 2004, 2007, 2009-2012)
Kanggo GMC Savana 2500 (1998-2001, 2004, 2006, 2008, 2010-2012)
Kanggo GMC Savana 1500 (1998-2001, 2003, 2005, 2007, 2009-2012)
Kanggo GMC Safari (1998-2002, 2004, 2005)
Kanggo GMC K3500 (1997-2000) 
Kanggo GMC K2500 / K2500 Suburban (1997-1999)
Kanggo GMC K1500 / K1500 Suburban (1997-1999) 
Kanggo GMC C2500 / C2500 Suburban (1997-1999)
Kanggo GMC C1500 / C1500 Suburban (1997-1999)

2.kanggo Model Ford kanthi lampu sorot 5 "x7" (7 "x6")
Kanggo Ford F-550 Super Duty
Kanggo Ford F-450 Super Duty
Kanggo Ford F-350 Super Duty
Kanggo Ford, F-250 Super Duty
Kanggo Ford E-350 Econoline
Kanggo Ford E-250 Econoline
Kanggo Ford E-150 Club Wagon

3.kanggo Model Chevrolet kanthi lampu saham 5 "x7" (7 "x6")
Kanggo Chevrolet Express 3500
Kanggo Chevrolet Express 1500
Kanggo Chevrolet Astro

4. kanggo Jeep Model karo lampu saham 5x7 inci (uga dikenal kanthi 7x6).
kanggo Jeep Cherokee XJ 1984 nganti 2001
kanggo Jeep YJ 1987 nganti 1995
kanggo Jeep Comanche MJ 1986 nganti 1992
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led