kategori

2018-2020 Harley Davidson Breakout Led Headlight Penggantian Softail Breakout 114 107

Item Ora. MS-S7-Breakout
Lampu utama Harley Breakout iki dilengkapi balok dhuwur, balok sithik lan DRL. Cocog kanggo 2018-2019 Harley Davidson Breakout 107 114, 2020 Harley Davidson Breakout 114.
Description
Kita Harley Davidson Lampu Breakout dilengkapi suhu warna 6000K sing nutup cahya srengenge alami kanggo nambah kajelasan tampilan nyopir lan nambah kenyamanan nyopir. Kinerja anti banyu lan anti debu kanthi apik. Kasus omah tahan lama kanthi performa panas sing apik. Kapadhetan energi dhuwur lan intensitas cahya kanggo nggedhekake garis pandang, nambah kahanan nyopir sing aman kanggo sampeyan. Lampu depan Harley Breakout sing dipimpin iki duwe ciri konsumsi, efisiensi, hemat energi, lan perlindungan lingkungan sing sithik. Daya nanggepi urip / mati aktif banget, Umur luwih dawa sajrone luwih saka 50000 jam. Plug and play, gampang dipasang, biasane regane udakara 15 menit kanggo nginstal. Cocog kanggo 2018-2019 Harley Davidson Breakout Softail 107 114, 2020 Harley Davidson Breakout Softail 114 ..

Product Video  



spesifikasi Harley Davidson Lampu Breakout 
 
Panggil model MS-S7
Brand Morsun
Car Harley Davidson
model Breakout 114 107
ukuran 182mm / 7.16 kalebu
Beam Tinggi 35W 1272LM
Low Beam 23W 931LM
Valtage 12V DC
Suhu werna 6000K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Black
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
  Harley Davidson Spesifikasi Lampu Led LedHarley Davidson Ukuran Lampu Led BreakoutHarley Davidson Lampu Led BreakoutTambahan saka Harley Davidson Lampu Led BreakoutHarley Davidson Breakout Led Headlight AdvantagesHarley Davidson Lampu Led BreakoutHarley Davidson Aplikasi Lampu Led BreakoutHarley Davidson Lampu Lampu Led Breakout
   

Kaluwihan Lampu Depan Led Harley


Rating IP67 tanpa banyu: Sawise dites kanthi intensitas dhuwur, sanajan ing mangsa adhem, ora ana lampu sing ora padhang amarga hawa adhem. Kanthi rating IP67 anti banyu, anti banyu efisien kanggo kabeh kahanan cuaca.

Disipasi Panas Banget: Sistem adhem lan desain bolongan napas khusus ing sisih mburi omah aluminium, mbantu ngeculake kelembapan lan panas saka njero cangkang.

Nyetir Aman: Kacepetan nanggepi lampu LED luwih cepet tinimbang lampu halogen, lan padhang kanthi tampilan ultra-dhuwur lan lapangan, mula supir bisa nyopir kanthi bebas ing peteng tanpa kuwatir masalah nyopir sing disebabake amarga peteng peteng dalan.

Desain Paling Anyar: Desain lampu motor motor berlian 7 inci, Ngrusak watesan tampilan lampu motor LED bunder ing pasar. Instalasi sing Gampang, Langsung Ganti kabeh lampu lampu, desain tampilan sing dipersonalisasi , nggawe sepedha motor luwih apik lan apik banget.


Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led