kategori

2015-2021 Jeep Lampu Depan Halo Ngubah Warna Ngganti Lampu Halo RGB kanggo Jeep Renegade

Item Ora. MS-RE1520-RGB
Lampu halo rgb ganti warna iki kanggo Jeep Renegade 2015-2021 kasedhiya karo DOT Emark sing disetujoni, kontrol aplikasi RGB lan ukuran sing luwih cilik kanggo ragad pengiriman internasional sing luwih murah.
Description
Kita Jeep Lampu halo Renegade bisa nambah jarak proyeksi kanthi dramatis lan visibilitas sakabèhé, kanthi 3 mode cahya kalebu balok dhuwur, balok sithik lan drl ring halo. Efek warna ring halo, bentuk x lan lintang bisa dikendhaleni dening aplikasi telpon. Desain aluminium ribuan dia-cast ribbed nduweni fitur pendinginan sing efisien, kekuatan gedhe lan bobot entheng, anti karat lan anti shock, perumahan sing ditutup lan anti banyu IP67. Lampu ganti halo rgb halo kanggo Jeep Renegade disetujoni DOT lan Emark sing sah ing dalan, gampang dipasang, kompatibel kanggo 2015-2021  Jeep Renegade.
.  

spesifikasi Jeep Lampu Depan Halo Renegade

 
Panggil model MS-RE1520-RGB
Brand Morsun
Car Jeep
model Renegade 2015-2021
Dhuwur 250.4mm / 9.86 inci
Jembar 237.3mm / 9.34 inci
Ambane 203.6mm / 8.02 inci
Suhu werna 6000K
Voltase 12-24V DC
Power 34W Beam Dhuwur, 20W Beam Low
Lumen 2600lm Beam Dhuwur, 1400lm Beam Low
Materi Lensa njaba Pc
Material Housing Die-cast Aluminium
Perumahan Warna Black
Werna Lensa njaba Clear

Gambar Produk
 
Color Changing RGB Jeep Lampu Depan Halo RenegadeRGB Jeep Renegade Halo Headlights DimensionRGB Jeep Renegade Halo Headlights CertificateRGB Jeep Renegade Halo Headlights DesignFeatures of RGB Jeep Lampu Depan Halo RenegadeRGB Jeep Renegade Halo Headlights Beam ModesRGB Jeep Renegade Halo Headlights ApplicationRGB Jeep Renegade Halo Headlights Fitment
  
 

Fitur Lampu Halo kanggo Jeep Renegade

  • DOT Disetujui: Lampu depan sing disetujoni DOT iki njamin lampu depan sampeyan Selaras ing Departemen Perhubungan Amerika Serikat amarga nyopir kanthi sah ing dalan ing Amerika Serikat & Kanada.

  • Desain Eksklusif: desain 12 starry lan "X" kanthi cincin Halo. Kombinasi proyektor lan reflektor, priksa manawa sumber lampu ngliwati tutup tarif transmisi sing dhuwur, tetep lampu luwih stabil. 3 kaping luwih padhang tinimbang bolam halogen saham utawa lampu sorot liyane sing padha, iki bakal menehi pengalaman nyopir sing paling apik.

  • Padhang Dhuwur: Beam dhuwur @ 2600LM balok sithik @ 1400LM lampu putih dipimpin putih 9 inci kanthi lampu mlaku awan (DRL). Harness anti-flicker internal supaya ora ana masalah kedhep. Garis cut-off sing cetha kanthi pola balok halo sing sampurna bisa menehi cahya sing luwih rata, tanpa mripate driver liyane nalika menehi sesanti sing paling padhang lan jembar.

  • Kualitas Durasi: Waterproof luwih apik kanthi 3 katup rebreather ing sisih mburi supaya ora ana kabut ing lampu utama. Perumahan aluminium die-cast lan lensa polikarbonat anti-goresan bakal nambah umur kerja kanthi luwih saka 50,000 jam.  
     

Fitur

2021 Jeep Renegade
2020 Jeep Renegade
2019 Jeep Renegade
2018 Jeep Renegade
2017 Jeep Renegade
2016 Jeep Renegade
2015 Jeep Renegade


Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led