kategori
GMC
BMW

Jeep Lampu Depan JK Hid Jeep Wrangler Lampu Mripat Demon Lampu Lampu Proyektor Bi Xenon

Item Ora. MS-HID
Lampu proyektor 7 inci ndhelikake bi xenon kanggo Jeep Wrangler, teka kanthi mripat setan lan mripat malaekat. Cocog kanggo Jeep Wrangler JK, tj, lj, cj7 lan cj8.
Description
iki Jeep Lampu kit JK ndhelikake ngidini sampeyan ngowahi lampu halogen saka Jeep Wrangler JK dadi lampu Bi Xenon. Sampeyan bakal modern Jeep Wrangler lampu mripat setan, 3 kali luwih efisien lan tahan 5 kali luwih dawa tinimbang bolam halogen asli. Pangowahan kasebut standar, kit HID Bi Xenon kanggo Jeep Wrangler JK adaptasi karo bahan asline, ora prelu ngethok kabel apa wae kanggo dipasang kayata balok sithik, balok dhuwur. Yen ana alesan, sampeyan pengin mulihake instalasi asli, sampeyan bisa nindakake tanpa masalah .. Cocog kanggo Jeep Wrangler JK TJ LJ CJ.

fitur

  • Desain omah aluminium sing bisa dilindhungi bisa tahan ing lingkungan sing angel nalika tikel tikel.
  • Plug and play, instalasi sing ora ngrusak.
  • Digawe saka lensa Polikarbonat sing luwih tahan tinimbang lampu liyane kanthi PMMA sing ringkih.
  • Fungsi EMC internal lan atose anti-flicker kanggo nyegah flikcering utawa ngganggu jeep radio.
 

spesifikasi Jeep Wrangler Lampu Mripat Setan

 
Panggil model MS-HID
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler JK, TJ, LJ, CJ
ukuran 7 inch lampu ndhelik
Beam Tinggi 3600LM
Low Beam 2400LM
Werna Halo Putih, abang, biru lsp
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Black
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Tampilan Produk
Jeep Lampu Depan JK HidJeep Wrangler Lampu Mripat SetanJeep Wrangler Lampu Mripat SetanJeep Wrangler Lampu Proyektor Bi Xenon
 
Kompatibel Kanggo

1997 ~ 2006 Kanggo Jeep Wrangler TJ 2 Lawang
2004 ~ 2006 Kanggo Jeep Wrangler LJ tanpa wates (4 Door)
2007 ~ 2016 Kanggo Jeep Wrangler JK 2 Lawang 
2007 ~ 2016 Kanggo Jeep Wrangler JK 4 Pintu Tanpa wates
1981-1985 Kanggo Jeep CJ-8 Scrambler
1976-1986 Kanggo Jeep CJ-7 (kajaba 1983 CJ-7)
2014 ~ 2015 Willys Wheeler Sport Utility 2-Door & 4-Door
1997 ~ 2016 Sahara Sport Utility 2-Door
2007 ~ 2016 Utility Sport Sahara Unlimited 4-Door
2003 ~ 2016 Rubicon Sport Utility 2-Door
2005 ~ 2006 Utilitas Rubicon Sport Unlimited 2-Door
2007 ~ 2016 Utilitas Rubicon Sport Unlimited 4-Door
2010 ~ 2016 Utilitas Olahraga Olahraga Unlimited 4-Door
2010 ~ 2012 Utilitas Olahraga Gunung Unlimited 4-Door
2004 ~ 2006 Utilitas Olahraga Unlimited 2-Door
2002 ~ 2011 X Sport Utility 2-Door
1997 ~ 2016 Sport Sport Utility 2-Door
1997 ~ 2006 SE Sport Utility 2-Door
 

Keuntungan Sistem Lampu Auto Kita

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli
 
Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led