kategori

MORSUN 5 3/4 "5.75 Lampu Proyektor Beam Tinggi / Rendah Lampu LED dengan DRL Amber Turn Signal Halo Ring untuk Harley Sportster Dyna

Item Ora. MS-5.7R-004
Lampu motor sing dipimpin motor iki dilengkapi balok ngisor 1770lm balok dhuwur, sinyal puter kuning DRL putih lan cincin halo, panggantos sawise pasar sing apik kanggo lampu depan Harley 1350 inci.
Description
MORSUN 5 3/4 "5.75 dhuwur / kepiye lampu LED proyektor balok kanthi cincin halo sinyal DRL putih kanggo didol Harley Sportster Dyna, entuk aftermarket paling apik 5 3/4" 5.75 dhuwur / kepiye lampu LED proyektor balok kanthi DRL putih cincin halo sinyal amber kanggo Harley Sportster Dyna saka perusahaan Morsun Led, siyap dikirim lan dikirim ing saindenging jagad.
 

Video

Spesifikasi Lampu LED Sepeda Motor 5.75 inci

 
Panggil model MS-5.7R-004
Brand Morsun
Car Kawasaki
model Universal
ukuran Lampu depan dipimpin 5.75 inci
Beam Tinggi 1770LM
Low Beam 1350LM
Halo Ring DRL putih + sinyal ambar kuning + Halo
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Tampilan Produk
Lampu LED 5.75 inci kanthi DRL Turn Signal Halo RingLampu LED 5.75 inci kanthi DRL Turn Signal Halo RingLampu LED 5.75 inci kanthi DRL Turn Signal Halo Ring5.75 Harley Davidson Lampu Led WaterProof5.75 Harley Davidson Sistem Pendingin Lampu Led5.75 Harley Davidson Lampu Led Lampu LED Superior5.75 Harley Davidson Lampu Padhang Led5.75 Harley Davidson Lampu Led Led Sinyal Rendering DRL Beam Rendah5.75 Harley Davidson Lampu Led5.75 Harley Davidson Lampu Led
Fitur
 
Kanggo kabeh Sportster kanthi lampu depan 5 3/4 " 
06-'11 VRSCD lan VRSCDX 
15-mengko XG 
04-mengko XL 
09-'13 XR 
91-mengko Dyna (kajaba FLD lan '05 - FXDWG sadurunge) 
FXSTS lan FLSTS 84-'99 
00-mengko FXCW / C, FXS, FXSB, FXSBSE, FXST, FXSTB, FXSTC lan FXSTD 
08-'11 FLSTSB 
05-'06 FLSTSC 
10-12 model FLSTSE 

Kanggo Harley-Davidson kanthi Lampu LED 5.75 inci 
1996-Mengko XL1200C 
1998-Mengko XL883C 
1994-2008 FXDWG 
2006-Banjur FXD, FXDL, FXDC, FXDB, FXD35, FXDSE, FXDF 
1999-2000 FXR2, FXR3, FXR4 
1984-1999 FXSTC 
1999-Banjur FXST, FXSTB, FXSTC 
2000-2007 FXSTD 
2000-mengko XL, Dyna (kajaba FXDF), FX Softail 
2005 VRSCB 

Kanggo Sepeda Motor Triumph kanthi Lampu LED Babak 5 3/4 Inci
05-'10 Kacepetan Tiga 
Street Triple (Model Lampu Bunder) 
Roket 3/4 lan Thunderbird 
Sepeda Motor Kamenangan 
Pramuka India 15-'17 
17 Kemenangan Octane 
 

Kaluwihan Lampu LED 5 3/4

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led