kategori

Ford 1979-1986 Mustang Led Lampu DOT Disetujoni 1979-1986 Lampu Mustang

Item Ora. MS-4686-Mustang
DOT lampu LED sing disetujoni kanggo 1979-1986 Ford Mustang, kasedhiya kanthi warna ireng / krom, dilengkapi balok dhuwur lan balok sithik, rega sing luwih kompetitif kanggo upgrade lampu utama sampeyan.
Description
Kita persegi dowo 1979-1986 Mustang Led Headlight mung kasedhiya balok dhuwur lan balok sithik yaiku suhu warna 6500K sing nutup srengenge alami kanggo nambah kejelasan tampilan nyopir lan nambah kenyamanan nyopir sampeyan. Kinerja anti banyu lan anti debu kanthi apik. Kasus perumahan aluminium kasus sing tahan lama kanthi kinerja sink panas sing apik. Kapadhetan energi dhuwur lan intensitas cahya kanggo nggedhekake garis pandang, nambah kahanan nyopir sing aman kanggo sampeyan. Lampu-lampu Ford Mustang ing taun 1979-1986 iki duwe karakteristik konsumsi, efisiensi, hemat energi lan perlindungan lingkungan sing sithik. Daya nanggepi urip / mati aktif banget, Umur luwih dawa sajrone luwih saka 50000 jam. Plug and play, gampang dipasang, biasane regane udakara 30 menit kanggo upgrade lampu utama. Cocog kanggo 1979-1986 Ford Mustang.   

Spesifikasi Lampu Led Mustang Led 1986

 
Panggil model MS-4686
Brand Morsun
Car Renault
model Mustang 1979-1986
ukuran Lampu depan dipimpin kothak 4x6 inci
Beam Tinggi 55W 3500LM
Low Beam 30W 2800LM
Halo Ring Ora Ana
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT, SAE
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
Lampu depan dipimpin 4x6 kanggo trukLampu IP67 Waterproof Rate 4x6 Led Waterproof4x6 dipimpin lampu dissipation panas4x6 lampu utama dipimpin balok dhuwur lan balok sithikLampu depan dipimpin 4x6 RincianAplikasi lampu led 4x6Aplikasi Lampu Led 4x6
 

Fitur


Ford 1979 Mustang
Ford 1980 Mustang
Ford 1981 Mustang
Ford 1982 Mustang
Ford 1983 Mustang
Ford 1984 Mustang
Ford 1985 Mustang
Ford 1986 Mustang
 

Fitur saka Lampu Mustang ing taun 1986

 
  1. Gampang dipasang lan diputer.
  2. Ngirit energi. Lampu padhang luwih akeh, kurang daya.
  3. Perumahan aluminium sing die-cast 100% apik kanggo ngilangi panas.
  4. IP67, anti banyu sing luwih apik, ngilangake kabut saka film ambegan.
  5. kita luwih spesialis ing desain & pabrik solusi lampu kendaraan.
 

Kaluwihan Lampu LED 4x6

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli
 

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler, Lampu LED sing berkualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing pecah lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.


Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler karo rega cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led