kategori

1978-1986 Lampu Porsche 928 Lampu Led 7 inci Lampu Balok Disegel Bunder

Item Ora. MS-881W-928
7 inch round sealed beam headlights for Porsche 928, come with  high beam 3620LM and low beam 2480LM, white halo drl and amber turn signal, IP67 waterproof rate, more than 5,000 hours lifespan.
Description
The Porsche 928 was a classic and entry-level car in the 1970s. The Porsche 928 has electrically operated pop-up 7 inch round sealed beam headlights integrated in the fender. It is the company's first production car equipped with a V-8 engine. So far the only coupe powered by a front V-8 engine. These Porsche 928 led headlights come with 6500K color temperature which closes to natural sunlight to improve the clarity of driving view and  nncrease driving comfort. Well waterproof and dustproof performance. Durable housing case with good performance heat sink. High energy density and light intensity to expand the line of vision, increase safe driving conditions for you. Our Porsche 928 headlight replacement has low consumption, efficient, energy saving and environmental protection characteristics. High power on/off response time, Long service life for more than 50000 hours. Plug and play, easy installation, usually costs you around 15 minutes for installing. Fits for 1978-1986 Porsche 928.

  Product Video

 

Specification of Porsche 928 Led Headlights

 
Panggil model MS-881W
Brand Morsun
Car Porsche
model 928
ukuran Lampu depan dipimpin 7 inci
Beam Tinggi 45W 3620LM
Low Beam 30W 2480LM
Werna Halo Halo drl putih lan sinyal puter kuning
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 
 

Tampilan Produk

7 inch Jeep Wrangler Lampu Depan JK DRL Beam Rendah7 inch Jeep Wrangler Aplikasi Headlight JK ing Sepeda MotorJeep Wrangler Headlight JK Desain UnikIP68 Waterproof 7 inci Jeep Wrangler Lampu Depan JK7 inch Jeep Wrangler Sistem Pendingin Lampu Kepala JK7 inch Jeep Wrangler Cover PC Headlight JK7 inch Jeep Wrangler Spesifikasi Lampu Depan JK7 inch Jeep Wrangler Lampu Depan JK 4 Mode Balok
Kompatibel Kanggo

1986 Porsche 928
1985 Porsche 928
1984 Porsche 928
1983 Porsche 928
1982 Porsche 928
1981 Porsche 928
1980 Porsche 928
1979 Porsche 928
1978 Porsche 928
 

Advantages of 7 inch Round Sealed Beam Headlights

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli
 
Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led