kategori

2007-2013 Toyota Tundra Led Fog Lights Ganti Tundra utawa Upgrade Lampu Kabut

Item Ora. MS-TM0511-Tundra
Pengganti lampu kabut sing dipimpin kanggo Toyota Tundra 2007-2013, warna ireng / krome kasedhiya, disetujoni DOT, nambah pengalaman nyopir ing dalan.
Description
Kita Toyota Tundra Lampu Kabut cocog kanggo nyopir kahanan cuaca sing beda-beda kayata hawa prahara, udan deres, kabut lan bengi tanpa rembulan. Lampu kabut tambahan sing dipimpin ngasilake balok kanthi intensitas dhuwur lan uga menehi kendaraan kanggo app anyar. Penggantian lampu kabut sing dipimpin iki kanggo pickup Toyota Tundra 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013.
 

Spesifikasi Lampu Kabut Led Toyota Tundra

 
Panggil model MS-TM0511
Brand Morsun
Car Toyota
model Tacoma
diameter 99mm
Power 27W
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Lumen 2500LM
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 

Kaluwihan Lampu Kabut Led Tundra oem

  • DOT & SAE disetujoni, sah ing nyopir dalan;
  • Desain paten supaya ora ana kompetisi;
  • Pasokan langsung pabrik kanggo pangiriman luwih cepet;
  • Panularan cahya sing apik kanggo pengalaman nyetir sing luwih apik ing cuaca berkabut


Gambar Produk

 

2005-2011 Toyota Tacoma Spesifikasi Lampu Kabut2005-2011 Toyota Tacoma Led Dimensi Lampu KabutDOT SAE 2005-2011 Toyota Tacoma Lampu Kabut2005-2011 Toyota Tacoma Led Fog Lights Photometric2005-2011 Toyota Tacoma Led Mode Lampu Kabut2005-2011 Toyota Tacoma Lampu Lampu Kabut2005-2011 Toyota Tacoma Led Lampu Kabut


Fitment Mobil

2005-2011 Toyota Tacoma
2004-2006 Toyota Solara
2008-2015 Toyota Sequoia
2007-2013 Toyota Tundra

kanggo Chevy (Chevrolet) 
2007-2014 Suburban Tahoe
Longsor 2007-2013
2010-2013 Camaro
2015-2016 Colorado
2015 Silverado
GMC Acadia
Yukon
Yukon ATFL0003
 

Keuntungan Sistem Lampu Auto Kita

 
  1. Beam Lensa Proyektor
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led