kategori
GMC
BMW

1982-1992 Lampu Camaro Gen Gen Katelu Lampu 4x6 inch Lampu Camaro Halo Gen Katelu

Item Ora. MS-4686D-Camaro
Lampu depan halo 4x6 dipimpin kanggo Camaro gen nomer telu, kasedhiya balok balok sing dhuwur, drl halo putih lan sinyal putar kuning Cocog kanggo Camaro taun 1982-1992.
Description
Lampu depan cam kamera gen kaping telu diwenehake kanthi suhu warna 6000K sing nutup srengenge alami kanggo nambah kejelasan tampilan nyopir lan nambah kenyamanan nyopir. Kinerja anti banyu lan anti debu kanthi apik. Kasus omah tahan lama kanthi performa panas sing apik. Kapadhetan energi dhuwur lan intensitas cahya kanggo nggedhekake garis pandang, nambah kahanan nyopir sing aman kanggo sampeyan. Déwan utama lampu gantung camaro halo nomer telu kurang konsumsi, efisien, hemat energi lan karakteristik perlindungan lingkungan. Daya tanggap aktif / mateni daya batere, Umure layanan luwih saka 50000 jam. Plug and play, gampang dipasang, biasane regane udakara 15 menit kanggo nginstal. Cocog kanggo Camaro gen katelu 1982-1992.


 

Spesifikasi Lampu Camaro Halo Gen Katelu

 
Panggil model MS-4686D
Brand Morsun
Car Chevy
model 1982-1992 Camaro Gen Katelu
ukuran Lampu depan dipimpin 4x6 inci
Beam Tinggi 55W 3500LM
Low Beam 30W 2800LM
Halo Ring Halo drl putih lan sinyal puter kuning
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT, SAE
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
Lampu Led Led IP67 Waterproof Kenworth T800DOT Kenworth T800 Lampu LedKenworth T800 Lampu Led DimesionKenworth T800 Pendingin Lampu Led
 

Fitur Lampu Kamera Gen Kamera Katelu

 
  1. Gampang dipasang lan diputer.
  2. Ngirit energi. Lampu padhang luwih akeh, kurang daya.
  3. Perumahan aluminium sing die-cast 100% apik kanggo ngilangi panas.
  4. IP67, anti banyu sing luwih apik, ngilangake kabut saka film ambegan.
  5. kita luwih spesialis ing desain & pabrik solusi lampu kendaraan.
 

Kaluwihan Lampu 4x6 Halo

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli
 

Fitur


Camaro Gen katelu
1992 Camaro
1991 Camaro
1990 Camaro
1989 Camaro
1988 Camaro
1987 Camaro
1986 Camaro
1985 Camaro
1984 Camaro
1983 Camaro
1982 Camaro


Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler, Lampu LED sing berkualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing pecah lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler karo rega cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Markus Kern
Muga 14, 2021
Halo, aku manggon ing Jerman (Eropa) lan aku pengin Camaro Bradlight. Apa kalebu rega Pangiriman? Salam Markus Kern
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led