Babagan awake dhewe
Morsun Brand
Babagan awake dhewe



 

Dumunung ing Guangzhou, China, Guangzhou Morun Technology Co., Ltd minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya utama kanggo Jeep, motor lan trek lsp.

Kita tundhuk karo Standar Sistem Manajemen Mutu ISO9001: 2000. Umume lampu sing dipimpin wis disetujoni sertifikat CE, RoHS lan TUV. Kita duwe tim riset & pangembangan produk aplikasi LED sing kuat sing kalebu ahli optik, listrik, termal lan struktural. Kita wis nandur modhal jutaan dolar kanggo nggawe lokakarya produksi statis-bukti lan tahan debu otomatis.

Kanthi desain optik lan termal sing pas, kita njupuk posisi utama ing industri kasebut Jeep lampu sing dipimpin, lampu kabut sing dipimpin, lampu buntut sing dipimpin, lampu kerja sing dipimpin lan bar lampu sing dipimpin lsp. Kita minangka produsen profesional, pemasok lan eksportir Lampu LED ing lapangan. Kualitas produk, inovasi, teknologi lan layanan pelanggan nggawe kita dadi salah sawijining pimpinan sing ora dibantah ing saindenging jagad ing bidang cahya LED. Nduwe konsep "Kualitas Pertama, Paramount Pelanggan, Ikhlas lan Inovasi" ing pikiran, perusahaan kita wis entuk kemajuan gedhe ing taun-taun kepungkur.

Klien disambut kanggo tuku produk standar, utawa ngirim panjaluk. Sampeyan bakal kesengsem karo kualitas lan rega. Hubungi saiki!
 

Certificates



 

Quality Control


Kontrol Kualitas Morsun
 

Pameran


 

Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led