kategori

2008-2018 BMW F800GS Led Lampu Konversi Lampu Sepeda Motor BMW F800GS Lampu Ganti

Item Ora. MS-F800HA
2021 sepeda motor BMW anyar teka lampu utama, kompatibel karo 2008-2018 BMW F800GS, 2013-2018 F800GS Adventure, 2013-2018 F700GS, 2008-2012 F650GS.
Description
Taun 2008-2018 iki Lampu depan BMW F800GS kit konversi disetujoni E24-tandha Uni Eropa, kasusun saka 1 balok lensa bunder sing dhuwur, 3 balok lensa setengah lingkaran lan DRL, omah aluminium Die-cast, kinerja sing apik kanggo disipasi panas. Super terang kanthi chip sing diupdate supaya luwih aman ing drive. Gampang dipasang, cukup ganti lampu halogen asli. Lampu depan BMW F800GS kita kompatibel kanggo 2008-2018 BMW F800GS, 2013-2018 F800GS Adventure, 2013-2018 F700GS, 2008-2012 F650GS.
 

Spesifikasi Lampu Led BMW F800GS

 
Panggil model MS-F800HA
Brand Morsun
Car BMW
model F800GS, Petualangan F800GS, F700GS, F650GS
Dhuwur 283.3mm / 11.15 inci
Jembar 128.8mm / 5.07 inci
Ambane 132.2mm / 5.2 inci
Voltase DC 12V
Power 35W @ Beam Dhuwur, 25W @ Beam Low
Flux Luminous 6000lm @ Beam Tinggi, 4000lm @ Beam Rendah
Materi Lensa njaba PC
Material Housing omah aluminium die-cast
Perumahan Warna Black
Lensa njaba Colo Clear
Werna Bezel Batin Black
 

Spesifikasi Lampu Led BMW F800GS

 

2008-2018 BMW F800GS Spesifikasi Lampu Led2008-2018 BMW F800GS Dimensi Lampu Led2008-2018 BMW F800GS Sertifikat Lampu LedAplikasi Lampu Led BMW F2008GS 2018-8002008-2018 BMW F800GS Balok Lampu Led2008-2018 BMW F800GS Lampu Sinar LampuFitur Lampu Led BMW F2008GS 2018-8002008-2018 BMW F800GS Lampu Led Led
 


Fitur BMW F800GS Headlight

  • Sertifikasi - Lampu kasebut nggawa tandha E24 Uni Eropa lan mulane tundhuk karo Syarat Keamanan Penting.
     
  • Desain Eksklusif- Terdiri saka 1 balok lensa bunder sing dhuwur, 3 balok kurang lensa setengah lingkaran lan DRL; Perumahan aluminium die-cast, desain saluran udara canggih, sink panas, nggawe disipasi panas luwih cepet.
     
  • Super Bright - Digawe saka chip sing dipimpin upgrade (Beam dhuwur: 6000LM, Beam rendah: 4000LM) kanthi 1 lensa proyektor balok dhuwur lan lensa balok 3 sing bentuke D. Nyedhiyakake jangkauan cahya sing luwih akeh lan cahya sing rata-rata nyebar ing garis sains sing luwih aman, luwih aman kanggo drive.
     
  • Sistem Disipasi Panas sing Apik banget - Omah paduan aluminium sing dilebokake kanthi efisien bisa ngilangi luwih akeh panas lan tetep adhem, nggawe umure lampu luwih saka 50,000 jam; Rating IP tahan banyu 67 njamin katergantungan kabeh-cuaca.
     
  • Instalasi Gampang - Instalasi cepet. DIY Mung nggunakake siji obeng. Ganti langsung Lampu Depan Halogen Asli. Ora ana dekoding, ora ana sinyal alarm sing ora normal. Rampung mung tambah tutup proteksi lampu utama. Ganti langsung Lampu Depan Halogen Asli.
 

Fitur


2018 BMW F800GS
2017 BMW F800GS
2016 BMW F800GS
2015 BMW F800GS
2014 BMW F800GS
2013 BMW F800GS
2012 BMW F800GS
2011 BMW F800GS
2010 BMW F800GS
2009 BMW F800GS
2008 BMW F800GS
 
Petualangan BMW F2018GS 800
Petualangan BMW F2017GS 800
Petualangan BMW F2016GS 800
Petualangan BMW F2015GS 800
Petualangan BMW F2014GS 800
Petualangan BMW F2013GS 800
 
2018 BMW F700GS
2017 BMW F700GS
2016 BMW F700GS
2015 BMW F700GS
2014 BMW F700GS
2013 BMW F700GS
 
2012 BMW F650GS
2011 BMW F650GS
2010 BMW F650GS
2009 BMW F650GS
2008 BMW F650GS
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led