kategori
GMC
BMW

4 inci 2013 2012 2011 Jeep Grand Cherokee Led Lampu Kabut Nyetir

Item Ora. MS-FG30A-Cherokee
Daya: 60w 2 pcs
Lumens: 1400lm
Tingkat Water67 IPXNUMX
Suhu Warna: 3000k & 6500k kasedhiya
Warna Perumahan: krom / ireng
Bahan: Diecasting omah paduan aluminium
Lensa: PMMA
Description
Supaya driver kendharaan bisa nyetir kendharaan kanthi aman ing lalu lintas, mesthine kudu nduwe visibilitas sing cukup. Macem-macem sistem lampu ing kendaraan nyedhiyakake pandangan lan perspektif sing dibutuhake. Lampu kabut minangka pilihan sing paling apik kanggo alangan kaya kabut, salju, udan utawa bledug. Lampu kabut sing dipimpin luwih unggul tinimbang lampu pijar konvensional ing sawetara cara. Dheweke duwe output cahya sing luwih dhuwur, umur layanan sing luwih dawa lan kurang sorotan. Sing nggawe dheweke dadi efisien banget. Lampu kabut sing dipimpin iki pas 2013 2012 2011 Jeep Grand cherokee.
 

spesifikasi Jeep Grand Cherokee Led Lampu Kabut

 
Panggil model MS-FD30A
Brand Morsun
Car Jeep
model Grand cherokee
ukuran Lampu kabut sing dipimpin 4 inci
Power 60W
Lumens 1400lm
Halo Ring pilihan
Suhu werna 3000K / 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PMMA
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi
 
 
 

fitur

- Cepet On / Off Time Response: Powered by 30W saben daya dhuwur lan voltase operasi 12v-24v. Kinerja apik lan nyedhiyakake pengalaman nyopir paling apik ing lingkungan kabut
- Plug 'N' Play: Gampang dipasang, desain Plug and Play bakal gampang dipasang utawa dicopot. Disaranake Instalasi Profesional
- Nganyarke Panjenengan Jeep Grand Cherokee: Nyedhiyakake kabutuhan tambahan cahya, lumaku kanthi lampu, ngirit energi tanpa kedhep
- Kualitas Tinggi: Desain bali konveksi udara nggawe efek disipasi panas luwih apik. 
- Tingkat tahan banyu IP 65, tahan banyu lan tahan kejut

   

Fitur


2011 Jeep Grand cherokee
2012 Jeep Grand cherokee
2013 Jeep Grand cherokee


Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler, Lampu LED sing berkualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing pecah lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler karo rega cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler dipimpin lampu pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan tegese kita bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led