kategori

Urut-urutan 2018+ Jeep Wrangler JL Led Turning Signal Lampu Mlaku kanggo Jeep JL Sport Sports 2-Door 4-Door

Item Ora. MS-JLTS9
Desain asli dening Morsun Technology, 2 ing 1, nyepetake lampu awan kanthi sinyal puter berurutan, lensa ambar & asap kanggo pilihan, nambah keamanan ing dalan. Cocog kanggo 2018+ Jeep Wrangler Olahraga / Olahraga 2-Pintu 4-Pintu, 2020 Jeep Gladiator JT Olahraga / Olahraga.
Description
Kedatangan anyar 2020 ing 2 sing nyebabake cahya mlaku awan kanthi sinyal giliran berurutan, lensa ambar & asap kanggo pilihan, nambah keamanan ing dalan. Cocog kanggo 1+ Jeep Wrangler Olahraga / Olahraga 2-Pintu 4-Pintu, 2020 Jeep Gladiator JT Olahraga / Olahraga 2-Pintu 4-Pintu. Versi AS minangka standar, welcome to priksaan.
Komentar: Kita duwe model liyane sing cocog kanggo 2018+ Jeep Wrangler JL Sahara & Rubicon lan 2020 Jeep Gladiator JT Overland & Rubicon, sampeyan bisa ngirim priksaan kanggo nyebutake model kendharaan sampeyan, tim dodol bakal bali kanthi rega lan pengiriman kanthi cepet.
 

Spesifikasi 2018+ Jeep Wrangler JL Led Turning Signal Lampu Mlaku

 
Panggil model MS-JLTH9
Brand Morsun
Watt 30W DRL, 18W Signal Turn
Led Qty 30x1W led (DRL), 18x1W led (Turn Signal)
Chip Led Osram
Material Housing ABS cetakan Injectioon
Bahan Lensa polikarba pengaruh (tahan UV)
Warna cahya DRL putih, sinyal giliran kuning
Mode Cahaya Urutan
rate Waterproof IP67
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk

Jeep JL dipimpin sinyal giliran SpesifikasiJeep JL dipimpin sinyal giliran UkuranJeep Sinyal pimpinan dipimpin DOT SAEJeep JL dipimpin sinyal giliran AplikasiJeep Sinyal pimpinan dipimpin JL lan DRLJeep JL dipimpin sinyal sinyal FiturJeep JL dipimpin pasokan sinyal giliran  

Fitur


2018 + Jeep Wrangler Olahraga 2-Door
2018 + Jeep Wrangler Olahraga 4-Door
2018 + Jeep Wrangler Olahraga 2-Pintu
2018 + Jeep Wrangler Olahraga 4-Pintu
2020 Jeep Gladiator JT Sport 4-Door
2020 Jeep Gladiator JT Sports 4-Door
 

Kaluwihan


* Desain asli saka MORSUN wae.
* Lensa Amber & Smoke kanggo pilihan.
* Fungsi Nguripake Urutan.


Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Dean
Apr 18, 2021
Babar pisan plug and play. Sedhih angel nggawe sing lawas nanging sisih liyane mung butuh wektu 45 menit. Umume kasusahan kasebut diwiwiti saka jeep lan dudu produk iki. Ing wayah wengi iki katon lara banget !!! Sajrone awan, dheweke katon manis!
Tom
Nov 27, 2020
Aku duwe taun 2020 wrangler willys Aku pengin nggawa giliran lan DRL. Pira regane lan apa kasedhiyan.
Sean Tan
Oct 06, 2020
Apa sampeyan ing AliExpress?想买 , 我 住 在 澳洲。
Paul Dippel
Aug 11, 2020
Item Ora .: MS-JLTS9 - sinyal turn. Apa wis kasedhiya kanggo tuku? Aku seneng njaluk iki lan maneh ing https: //www.jlwranglerforums.com/ Aku duwe HellaYella 2020 Olahraga Unlimited S
Jordan
Jun 12, 2020
Pira regane regane iki? Lan kepiye cara tuku? Paling apik, Yordania
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led