kategori
GMC
BMW

7 Lampu LED Babak kanthi Sinyal Nguripake Dibangun ing Lampu Sepeda Motor kanthi Sinyal Giliran Terpadu

Item Ora. MS-6081-Pit motor
Lampu 7 inci iki wis dibangun ing sinyal puteran, cocog banget kanggo Sepeda Motor sing nggunakake lampu 7 inci kaya Harley Davidson lan Royal Enfield, dilengkapi sinyal balok dhuwur, balok sithik, sinyal drl lan puter.
Description
iki lampu motor kanthi sinyal puter integral dilengkapi balok dhuwur, balok sithik, sinyal drl lan puter, suhu warna 6000K sing ditutup srengenge alami kanggo nambah kejelasan tampilan nyopir lan nambah kenyamanan nyopir. Kinerja anti banyu lan anti debu kanthi apik. Kasus omah tahan lama kanthi performa panas sing apik. Kapadhetan energi dhuwur lan intensitas cahya kanggo nggedhekake garis pandang, nambah kahanan nyopir sing aman kanggo sampeyan. Kita Lampu depan dipimpin 7 kanthi sinyal puter dibangun ing nduwe konsumsi sing kurang, efisien, hemat energi lan karakteristik perlindungan lingkungan. Daya nanggepi / mateni daya batere dhuwur, Umure layanan luwih saka 50000 jam. Plug and play, gampang dipasang, biasane regane udakara 15 menit kanggo nginstal. Cocog kanggo motor kanthi lampu 7 inci kaya Harley Davidson lan Royal Enfield.
  

Spesifikasi Lampu LED 7 Putaran kanthi Sinyal Turn

 
Panggil model MS-6081
Brand Morsun
Car Motorcycle
model Harley Davidson, Royal Enfield
ukuran 7inch dipimpin lampu
Beam Tinggi 72W 3250LM
Low Beam 15W 2250LM
Halo Ring Setengah halo drl lan sinyal puter
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Ireng / Chrome
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
 

Lampu IP67 Waterproof 7 Round Led kanthi Sign TurnUkuran 7 Lampu LED Babak kanthi Sinyal TurnPola Lampu Lampu Sepeda Motor kanthi Sinyal Giliran TerpaduLampu Sepeda Motor kanthi Sinyal Giliran Terpadu7 Lampu LED Babak kanthi Sign Turn

 

 

 

Fitur Lampu Motor karo Sinyal Giliran Terpadu

  1. Pabrik dhewe karo ODM & OEM.
  2. 6500K Super Bright White LED Light nambah sesanti nganti 200%
  3. Enem Proyektor LED kanggo nambah padhang lan visibilitas sing luar biasa
  4. Desain LED anyar nggawe cahya nyebar kiwa-tengen!
  5. Lensa proyektor kalebu ing omah aluminium
  6. Industri LED teknologi LED nyuda drastis
  7. LEDs kejut lan geter, lensa polikarbonat sing pecah
  8. Instalasi sederhana, plug langsung & muter nggunakake konektor H4 standar
 

Kaluwihan Lampu Sepeda Motor Putaran 7 inci

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led