kategori

2007-2017 Jeep Wrangler JK Ngonversi Kontrol Lampu Jeep Lampu Kabel JKU nganggo DRL Putih

Item Ora. MS-S7
2021 tekan anyar nggawa lampu kanggo Jeep Wrangler jk / jku kanthi balok dhuwur sing dhuwur lan drl putih, kompatibel kanggo 2007 ~ 2017 jeep wrangler jk 2 Lawang lan jku 4 Lawang.
Description
7 inci kita Jeep Wrangler JK dipimpin lampu utama bisa nambah jarak proyeksi kanthi dramatis lan visibilitas umume, kanthi 3 mode cahya kalebu balok dhuwur, balok sithik lan drl putih. Desain aluminium ribuan dia-cast ribbed nduweni fitur pendinginan sing efisien, kekuatan gedhe lan bobot entheng, anti karat lan anti shock, perumahan sing disegel lan tahan banyu IP67. Kita Jeep Lampu depan sing dipimpin JKU disetujoni DOT SAE sing sah ing dalan. Iki Jeep Lampu depan JK gampang dipasang, kompatibel karo 2007-2017 Jeep Wrangler JK 2-lawang JKU 4-lawang.

  

spesifikasi Jeep Lampu Depan JKU

 
Panggil model MS-S7
Brand Morsun
Car Jeep
model Wrangler JK
ukuran Lampu depan puteran 7 inci
Beam Tinggi 42W 3500LM
Low Beam 24W 2000LM
DRL 6W
Suhu werna 6500K
Material Housing Omah aluminium sing mati
Perumahan Warna Black
Bahan Lensa PC
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS, DOT, SAE
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
 
Jeep Spesifikasi Lampu Depan JKJeep Ukuran Lampu LED JKJeep Modus Beam Headlight JKJeep Sertifikat Lampu Led JKJeep Aplikasi Lampu Led JKTambahan saka Jeep Lampu LED JKJeep Lampu Led Lampu Led JK
 

Tambahan saka Jeep Wrangler Jk Lampu Konversi Lampu Led

 
  • DOT Compliant - Lampu sing dipimpin sing tundhuk karo DOT njamin lampu sampeyan tundhuk ing Departemen Perhubungan Amerika Serikat sing digunakake ing AS & Kanada kanggo ngamanake keamanan wong liya.
  • Desain Eksklusif - Beda karo lampu utama liyane, ana lensa transparan ing lapisan njaba lampu utama kita, lan bagean cembung yaiku lensa pola dekorasi sing elegan ing tengah sing katon ngambang. Iki ora mung mengaruhi padhang nanging uga nambah kepribadian unik ing mobil sampeyan.
  • Super Bright - Digawe saka chip sing dipimpin upgrade (Beam dhuwur: 3500LM, Beam rendah: 2000LM) kanthi reflektor bunder sing balok proyektor ngasilake sinar sing luwih cetha lan luwih fokus tanpa rusak. Visibilitas sing luwih apik lan nyopir kanthi luwih peteng ing cuaca sing surem lan ora ngganggu para sopir.
  • Sistem Disipasi Panas sing Apik banget - Omah paduan aluminium sing dilebokake kanthi efisien bisa ngilangi luwih akeh panas lan tetep adhem, nggawe umure lampu luwih saka 50,000 jam; Rating IP tahan banyu 67 njamin katergantungan kabeh-cuaca.
  • Instalasi Gampang - Cukup Plug and Play. Lampu kabut set lengkap dirancang kanggo plug menyang kabel sing ana tanpa nglereni utawa ngebor.
 

Kaluwihan JK 7 inci Lampu Led

 
  1. Lensa Proyektor Beam Rendah
    Materi optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Padhang Dhuwur
    Padhang yaiku 3 kali lampu halogen
  3. Sensitivitas Cahya
    Cahya luwih alus kanggo nyegah sorotan
  4. Ngirit Tenaga Dhuwur
    Ngurangi konsumsi energi paling ora 50% (konsumsi energi murah tegese konsumsi bahan bakar sithik)
  5. Umur dawa
    Kripik LED kualitas tinggi duwe umur dawa sing luwih saka 50,000 jam
  6. Waterproof
    Konektor sing ditutup banget, tingkat tahan banyu IP67, anti korosi, nglindhungi lampu saka macem-macem lingkungan sing ala
  7. Perumahan sing mati
    Perumahan aluminium, tahan korosi, disipasi panas cepet nganti umure lamp
  8. Gampang kanggo nginstal
    Plug and play, gampang dipasang, ora ngrusak sistem listrik mobil asli

Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


Pameran Morsun
review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led