2013-2018 Polaris Ranger XP 900 1000 Led Tail Light Lens

sku: MS-PLT1320
Lampu buntut Led Aftermarket kanggo model awak lawas Polaris Ranger XP 2013 lan XP 2018 1000-900, nggabungake karo lampu nyopir lan lampu rem.
  • Tipe Lampu:Led Tail Light Kab
  • Diameter :179.1mm / 7.05inch
  • Lebar :57.3mm / 2.25inch
  • ambane:77.9mm / 3.06inch
  • Suhu Warna :1001K
  • Tegangan:DC 12V
  • Daya teoritis:4.5W Lampu Mlaku, 4.5W Lampu Rem
  • Lumen teoritis:49LM Lampu Mlaku, 359LM Lampu Rem
  • Daya nyata:0.49W Lampu Mlaku, 3.59W Lampu Rem
  • Lumen aktual:9.05LM Lampu Mlaku, 70.82LM Lampu Rem
  • Bahan Lensa Luar :PMMA
  • Bahan omah:PC + ABS
  • Warna Housing:Black
  • Perlengkapan:2013-2018 Polaris Ranger XP 1000 900
More kurang
Share:
Description Fitur review
Description
Nganyarke visibilitas lan gaya Polaris Ranger XP 1000 utawa XP 900 nganggo lampu buntut sing dipimpin Polaris Ranger. Kit upgrade premium iki kalebu lensa lampu buntut LED kualitas dhuwur sing nyedhiyakake katerangan sing luwih cerah lan luwih efisien dibandhingake karo lampu saham. Teknologi LED modern njamin visibilitas sing luwih apik, nggawe Ranger sampeyan luwih katon kanggo pembalap liyane ing dalan, utamane ing kondisi cahya sing sithik utawa cuaca sing ala. Kanthi konstruksi sing awet lan proses instalasi sing gampang, lampu buntut Polaris Ranger iki minangka tambahan sing praktis lan apik kanggo Polaris Ranger XP 900 lan XP 1000, nambah safety lan estetika kanggo petualangan ing dalan.

Fitur saka Polaris Ranger Tail Light

  • Padhang Dhuwur
    Lensa lampu buntut sing dipimpin Polaris Ranger nyedhiyakake katerangan sing unggul, mesthekake Ranger sampeyan katon banget ing macem-macem kahanan cahya, kalebu kahanan cahya lan wengi.
  • Konstruksi awet
    Lampu buntut dibangun kanggo nahan kaku saka petualangan ing dalan. Bisa tahan getaran, dampak, lan kahanan cuaca sing atos tanpa ngrusak kinerja.
  • Desain anti banyu
    Dirancang kanggo tahan paparan banyu, lendhut, lan unsur lingkungan liyane, njamin operasi sing dipercaya sanajan ing kahanan dalan sing teles utawa lendhut, nambah umur dawa lan kinerja.
  • Plug and Play
    Sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nginstal lampu buntut ing Polaris Ranger tanpa mbutuhake kabel utawa modifikasi sing rumit.

Fitur

2013-2018 Polaris Ranger XP 1000
2013-2018 Polaris Ranger XP 900
Kirim pesen kanggo kita