News Industry
News

Jeep Wrangler 4xe: Nggawe Mitos

Ndeleng: 242
Nganyari wektu: 2021-09-18 15:04:54
The Jeep Wrangler 4xe bakal dadi model electrified Amérika Lor pisanan saka merek lan format anyar diwenehi dina iki ing acara internasional sing wis dumadi ing streaming, tembung sing wis umum ing Vocabulary jurnalistik. Padha karo label Nol DGT, sing ing kertas, amarga duwe otonomi listrik luwih saka 40 km, sanajan saiki durung mesthi.

Iki plug-in hibrida Wrangler wis ditampilake pisanan bebarengan karo anyar Jeep Wagoneer. Sing pertama bisa dianggep evolusi mobil merek paling global lan apik, sanajan saiki penjualane luwih adhedhasar Compass utawa Renegade, gumantung karo pasar. Kapindho, langsung bali menyang bagean saka kemewahan lan SUV gedhe. Saiki wayahe nganyari lampu kanggo Jeep Wrangler dipimpin lampu kanggo panggunaan off road sampeyan.



"Detroit minangka kutha sing dununge semangat Amerika, papan sing semangat kanggo golek masa depan sing luwih apik lan tumindak apik. Makane kita milih kutha iki kanggo nggawe lan nampilake model kasebut, ikon Amerika sing mbantu menang Perang Dunia II ", Christian Meunier, presiden global Jeep merek, diwiwiti kanthi nambahake presentasi sing anyar Wrangler 4xe
 
"Jeep tegese SUV ing pikirane wong akeh, kanggo aku, tegese bocah cilik, nalika kita lunga menyang Pegunungan Alpen kanggo preinan. Lan kanggo wong Prancis, dheweke minangka gambar pahlawan Amerika sing mbantu mbebasake negara kita, "ujare eksekutif.

Senajan ora iki Jeep Wrangler, model anyar merek liyane bakal diproduksi ing pabrik Mac Avenue anyar sing dibangun ing Detroit lan nglambangake komitmen merek kasebut, miturut Meunier, karo Amerika Serikat umume lan, utamane, kanthi cradle motor negara iku. Sing anyar Jeep pabrik kasebut bakal nyipta 6,500 lapangan kerja ing kutha kasebut sing paling ngalami efek saka depopulasi.
The Jeep Wrangler 4x, kasedhiya wiwit awal 2021

The Wrangler 4xe minangka potongan saka JeepStrategi elektrifikasi ing AS, "ora ana sing bisa menehi katentreman atine ing format 4x4 kaya Jeep, lan saiki uga ing format sustainable karo plug-in doyo tarik ing Wangler, "ujare Meunier. Model 4xe anyar, kaya sedulur-sedulure Kompas lan plug-in Renegade, nyonggo kabeh-wheel drive ing motor listrik, sanajan. konfigurasi ing kasus iki rada beda.

anyar Jeep Wrangler 4xe bakal kendaraan mati-dalan paling kuat lan saged ing sajarah model, miturut Jeep. Kanthi tenaga 375 hp lan torsi 637 Nm, bakal akselerasi saka 0 nganti 100 km / jam sajrone 6 detik. Iki digayuh amarga gabungan mesin bensin 2.0 liter kanthi turbo kembar lan digandhengake karo motor listrik sing ngganti alternator, disambungake karo sabuk menyang katrol crankshaft, ndhukung torsi ekstra lan, ing wektu sing padha, ngasilake. listrik kanggo batere.

Paket batere lithium-ion yaiku 400 volt, nanging 17 kWh ngidini wektu pengisian ulang sing cukup sithik. Dununge ana ing sangisore kursi mburi, sing bisa diangkat kanggo ngakses komponen iki lan duwe sistem pemanas lan pendinginan dhewe.

Ing cathetan pambuka ing plug-in Wrangler, Jeep nyatakake yen pembalap kudu ora wedi karo baterei, amarga model njaga kapasitas wading mitos: 76 cm ing kasus 4xe. Port pengisi daya listrik nduweni tutup mbukak-tutup lan dununge ing sisih kiwa ngarep tutup kanggo nggampangake ngisi ulang.

Ing daya, sawetara sejatine sifate listrik saka Jeep Wrangler 4xe bakal luwih saka 40 km, sanajan kanthi ngganti kriteria stiker DGT, udhara ing kene bakal dadi mobil kanthi lencana Zero. Kajaba iku, model kasebut nawakake daya tarik listrik uga nalika nyopir minangka 4x4. "Sampeyan ora prelu nggawe swara dadi legenda," ujare kepala merek kasebut.

Minangka kanggo mode nyopir saka Jeep Wrangler 4xe, kaya Compass 4xe lan Renegade, ana telu: e-save, Electric lan hibrida, sing mesthi tumindak standar. Mesin pembakaran yaiku turbo rong liter, nanging model kasebut mesthi ngirit batere kanggo miwiti merek ing mode listrik lan yen mbutuhake dorongan ekstra saka drive kabeh-roda. 
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led