kategori
GMC
BMW

Jeep Lampu latar mburi mirror mirror JK Jeep Wrangler panggantos cahya kaca mburi

Item Ora. MS-P2
Jeep Lampu latar mburi cermin mburi JK duwe kaluwihan luwih akeh babagan keamanan tinimbang sinyal putar fender. Dheweke pas taun 2007-2017 Jeep Wrangler JK / JKU.
Description
Jeep Lampu latar mburi mirror mirror JK duwe kaluwihan luwih akeh babagan keamanan tinimbang sinyal puteran fender. Amarga sinyal sisih mburi lan drl digabungake menyang kaca spion njaba, posisi sinyal puter luwih dhuwur, lan kendaraan utawa pejalan kaki ing sisih luwih gampang dideteksi lan menehi efek peringatan sing luwih apik. Utamane kanggo kendaraan ing sisih lan mburi sing mlebu ing zona buta, sinyal belok kaca spion ing posisi sing luwih dhuwur bisa nuduhake kendaraan ing zona buta, ngrewangi kacilakan amarga disatukan.

spesifikasi Jeep Lampu Led Mirror JK
 
Panggil model MS-P2
Brand Morsun
Car Jeep
model 2007-2017 Wrangler JK
Chip LED Cree
Lumen 2400LM
Werna lensa Ireng asap
Werna Cahya Drl putih kanthi sinyal puteran putih / ambar
Jenis Beam DRL lan nguripake sinyal
Material Housing Aluminium + Lensa PMMA
Tingkat anti banyu IP67
sertifikasi IP67, CE, RoHS
umure Luwih saka 50,000hrs
Warranty 12 Sasi

Gambar Produk
 

Jeep Lampu latar mburi mirror mirror JKJeep Lampu latar mburi mirror mirror JKJeep Lampu latar mburi mirror mirror JKJeep JK mburi ndeleng kaca dipimpin lampu UkuranJeep Lampu latar mburi mirror mirror JK


 
  Jeep Wrangler Fitment Penggantian Cermin Rupa Ndeleng

2017 Jeep Wrangler JK / JKU
2016 Jeep Wrangler JK / JKU
2015 Jeep Wrangler JK / JKU
2014 Jeep Wrangler JK / JKU
2013 Jeep Wrangler JK / JKU
2012 Jeep Wrangler JK / JKU
2011 Jeep Wrangler JK / JKU
2010 Jeep Wrangler JK / JKU
2009 Jeep Wrangler JK / JKU
2008 Jeep Wrangler JK / JKU
2007 Jeep Wrangler JK / JKU


Lampu Morsun Led dirancang kanggo digunakake kanggo ngganti sawise Jeep Wrangler lan motor, lampu sing dipimpin kanthi kualitas tinggi priksa manawa sampeyan Jeep Wrangler lan motor wis siyap kanggo dalan lan dalan. Lampu depan iki dipimpin kanggo Jeep Wrangler lan sepedha motor dibangun nganggo lensa proyektor IP67 sing hancur lan anti banyu, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kita bangga dadi salah sawijining pabrikan lan eksportir utama lampu sing dipimpin kualitas tinggi Jeep Wrangler lan motor kanthi rega sing cukup. Kanthi kualitas dhuwur Jeep Wrangler lampu sing dipimpin pelanggan entuk output cahya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sing asli. Kajaba iku, omah aluminium sing unik dirancang supaya anti banyu, anti korosi lan disipasi panas cepet kanggo nambah umur lampu utama. Lampu utama kita duwe garansi 12 wulan sing artine bakal nyedhiyakake layanan paling apik sajrone garansi supaya sampeyan ora perlu kuwatir nggunakake lampu.
 

Quality Control


Kontrol Kualitas Lampu Led saka Morsun
 
  1. Pemriksaan bahan mentah
  2. Pemasangan chip
  3. Priksa paramèter listrik PCB
  4. Lebokake pelumas silikon lan PCB sing nindakake panas ing omah
  5. Tes sepuh 2 jam produk separo rampung
  6. Penghapusan debu komponen reresik lan reresik
  7. Priksa paramèter listrik lan koreksi optik
  8. Ngumpulake lensa nganggo mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. Tes sepuh 2 jam lan pompa vakum kanggo ngatasi masalah kabut
  11. Logo laser
  12. Packing and shipping
 

pameran


review
Contact Us
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telpon: 0086-020-36089038
  • Alamat: lantai 2, Jalan Industri Rongxi No.10, Shijing, Distrik Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Kabeh Hak Dilindhungi.    POWERED BY UEESHOP
Morsun Technology minangka salah sawijining pabrikan utama ing Jeep Wrangler lampu sing dipimpin ing China.
Basa liyane: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led